Samlelån med høj godkendelse (2022) – Få godkendt dit samlelån her

samlelån-med-hoej-godkendelse

Har du i de seneste år optaget en række forskellige lån, og vil du gerne have et bedre overblik over dine lån? Så kan du overveje at samle dine lån til ét samlet lån, således du kun har ét lån at forholde dig til frem for flere forskellige. 

Med et samlelån får du altså mere luft i din økonomi, da din gæld er samlet i ét lån, og du skal kun betale rente på et enkelt lån. Det er dermed nemmere at styre og holde overblik over, og det giver dig potentielt mulighed for at slippe af med din gæld hurtigere end forventet.

Du ansøger om et samlelån hos din bank eller en online låneudbyder. Det er dog ikke forudsat, at du kan få et samlelån, for det kræver, at du opfylder en række lånekrav hos den låneudbyder, hvorved du ønsker at optage et samlelån. Nogle steder kan du dog være heldig at finde et samlelån med høj godkendelse, så dine chancer for at få et samlelån bliver større. 

Læs med herunder og bliv klogere på samlelån med høj godkendelse.

Sådan får du bedst godkendt dit samlelån

Hvis du vil være sikker på at få godkendt dit samlelån første gang, du ansøger om det, så er der nogle vigtige overvejelser, du bør gøre dig. Inden du ansøger om et samlelån, er det vigtigt, at du har styr på din økonomi, for det er blandt andet din økonomiske situation, der kommer til at afgøre, hvorvidt du kan få godkendt dit samlelån. 

Selvom du finder et samlelån høj godkendelse, skal du stadig have styr på din økonomi, for den skal være stabil nok til, at du har mulighed for at tilbagebetale dit lån.

Hvis du i forvejen ikke har lavet et budget over din økonomi, kan vi anbefale dig at få lavet et hurtigst muligt. Et budget giver dig nemlig det fulde overblik over din økonomi, og hvordan dine indtægter ser ud i forhold til dine udgifter. Med et budget kan du også nemmere få et overblik over, om der er nogle udgifter, du kan spare på, således du får et større rådighedsbeløb om måneden. 

For at få et samlelån med høj godkendelse er det nemlig vigtigt, at du har et vis rådighedsbeløb om måneden for at kan afdrage på din gæld.

Få større chancer for et samlelån

Hvorvidt du kan blive godkendt til at få et samlelån afhænger af flere forskellige faktorer. Hvis du vil øge dine chancer for at få et samlelån, bør du have fokus på dit månedlige rådighedsbeløb, som vi nævnte i forrige afsnit. 

Låneudbyderne kigger nemlig især på dit rådighedsbløb, når de skal foretage en kreditvurdering af din økonomi. Dine chancer for at få et samlelån er større, jo højere dit rådighedsbeløb er. Så hvis du har mulighed for enten at sænke dine udgifter eller forhøje dine indtægter, kan du få et større rådighedsbeløb og dermed øge dine chancer for at få godkendt dit samlelån.

hoeje-godkendelser-af-samlelån

I vurderingen af, hvorvidt du kan få godkendt dit samlelån, vil låneudbyderne også kigge på lånebeløbet samt den løbetid, du ønsker på dit samlelån. Hvis du vil have større chancer for at få godkendt dit lån, er det vigtigt, at du er realistisk omkring lånet i forhold til din økonomi. Du skal passe på med at vælge en for kort løbetid på dit lån, hvis du ansøger om et relativt stort samlelån. 

Hvis din økonomi i forvejen er presset, og dit rådighedsbeløb ikke er så stort, vil der være risiko for, at dit lån ikke bliver godkendt. Netop derfor er det vigtigt at være realistisk i forhold til løbetiden, så den matcher både lånebeløbet og din økonomi, hvis du vil have større chancer for et samlelån med høj godkendelse.

Hvem kan ikke få samlelån?

Selvom du nogle steder kan få samlelån høj godkendelse, er der stadig en række lånekrav, du skal opfylde, før dit samlelån kan blive godkendt. Der er først og fremmest et alderskrav, som lyder på minimum 18 år for at kunne optage et lån. 

Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du derfor ikke få et samlelån. Hos nogle låneudbydere kræver de endda, at du skal være fyldt mindst 21 år eller måske endda 23 år, før du kan få lov til at få et samlelån.

Derudover er det et krav, at du skal have en fast indkomst for at kan få et samlelån. Du skal også have en vis årlig indtægt, så din låneudbyder kan vide sig sikker på, at du har råd til at tilbagebetale dit lån. 

Sidst, men ikke mindst, er der et krav om, at du ikke må være registreret i RKI. Uanset om låneudbyderen kan tilbyde et samlelån med høj godkendelse, så er det næsten umuligt for dig at få godkendt dit samlelån, hvis du er registreret i RKI. 

Når du er registreret i RKI, bliver du betragtet som en dårlig betaler, der før har haft problemer med at betale din gæld tilbage, og derfor er der for stor usikkerhed forbundet ved at låne penge til folk, der er registreret i RKI.

Hvad er de bedste samlelån?

Det er svært at give et entydigt svar på, hvad de bedste samlelån er, for det er individuelt fra person til person. Det bedste samlelån for dig er ikke nødvendigvis det bedste samlelån for en anden person. Der er flere forskellige faktorer, der har betydning for, hvorvidt et samlelån er ideelt for dig. 

For at finde frem til det bedste samlelån for dig kan vi anbefale dig at bruge noget tid på at sammenligne forskellige samlelån fra forskellige låneudbydere. Når du sammenligner lån, skal du altid kigge på lånets ÅOP, da dette tal viser de samlede omkostninger for lånet. Jo lavere dette tal er, jo billigere og bedre er lånet.

Hvor er der bedst chance for at få samlelån?

Du kan optage et samlelån både i banken og hos online låneudbydere. Hvis du vil have den bedste chance for at få et samlelån høj godkendelse, skal du ansøge om lånet hos en online låneudbyder. I modsætning til banken behøver du hos online låneudbydere som regel ikke at stille en sikkerhed for lånet, og låneprocessen er meget hurtigere end i banken. 

Bankens kreditvurdering af din økonomi tager længere tid, end den gør for online låneudbydere, og hos online låneudbydere er der kun ganske få lånekrav, du skal opfylde for at få godkendt dit samlelån.