Nye SMS Lån (2023) Sammenlign listen og find nyt sms lån her

SMS lån og små lån i Danmark – find det bedste nye SMS lån 2023. Med os finder du hovedsageligt et overblik over populære SMS lån og andre små lån online, men også større privat lån og forbrugslån.

Sammenlign & find billigste sms lån her.

Vores samarbejdspartnere følger den nye lovgivning for sms lån og kviklån:

✅ Sammenlign Danmarks bedste SMS lån
✅ Nye sms lån med omkostningsloft med max på 2x det lånte beløb
Max ÅOP på 25%, så du får den bedste aftale
✅ Lån til det du behøver på kun 15 minutter

Nyt sms lån

SMS Lån bliver mere og mere populære blandt danskere. Det er nemt og hurtigt at ansøge og ved godkendelse, står pengene allerede på din konto efter 15 min. Men husk – Tænker du på at optage et nyt sms lån, bør du undersøge alle nye lån i danmark i 2023.

Her skriver vi hvad fordele og ulemper kan være ved SMS lån og samtidig giver dig muligheden for at finde det bedste lån for dig.

Vidste du at…

Et SMS lån er et af de dyreste former for lån man kan optage. Det er derfor vi kun anbefaler det som sidste udvej, eller i en situation hvor renterne ikke er vigtige i forhold til kontantbeholdning!!

Hvad er et SMS lån?

Et SMS Lån er en højomkostningskredit. Ifølge loven kendetegnes et højomkostningskredit som en kredit med højere rente end 30% plus referencerenten. En højomkostningskredit må egentlig ikke have en rente som overstiger referencerenten plus 40%.

Det kan være vanskeligt at definere et låneprodukt som et SMS lån på baggrund af den førnævnte forenklede definition.

Tanken bag et SMS-lån, er at det skal kunne anvendes i en akut situation, hvor det er vigtigere at få pengene direkt, eller uden store krumspring – og hvor renten er sekundær.

Når du har taget et sms lån, skal du være opmærksom på at du skal have råd til at betale dit lån tilbage. Det gøre hele dit lånebeløb med samtlige kreditomkostninger.

Først og fremmest er der mange hurtige lån og ikke mange, som tænker over den samlet debitorrente ved at optage et lån med en løbetid på 12 180 mdr / meneder. Lånet skal altid betales tilbage med rante og samlet debitorrente.

SMS lån er den eneste låntype, som tilbyder kunderne muligheden at (også som ny kunde) få penge udbetalt aftener og weekender. Mange vælger SMS lån på grund af muligheden for at låne uden om RKI. Andre ser det som en chance at afprøve sine lånemuligheder, på trods af en registreret anmærkning.

sms lån

Kendetegn og egenskaber

Et mindre lånebeløb

Med sms lån menes der oftest et mindre lånebeløb. Den mest almindelige lånestørrelse i vores prisberegner er 5000 kr. Der findes som grundregel ingen faste grænser hos de fleste udbydere.

Hurtig og enkel udbetaling

SMS lånet udbetales ofte samme dag, som det optages. Visse låneudbydere tilbyder udbetaling i deres åbningstid, både på aften og weekender, forudsat at du har samme bank som långiveren. Det er dog mest almindeligt, at et SMS lån udbetales på den nærmeste bankdag.

Ansøg direkte via smartphone

Du ansøger direkte via din smartphone og stilles igennem til udfyldningsblanketten ved at sende en SMS til låneudbyderen. Derefter oplyser du CPR nummer og bank, hvorefter udbyderen gennemgår din ansøgning.

Hvordan det fungerer – kort fortalt!

Et SMS lån 2019 består af en række forskellige låneprodukter, som amorteres på forskellige måder. Derfor er det korte svar, at de fungerer på forskellige måder…

Eksempelvis er der forskel på kontokreditter og sms lån, der anvender annuitet. Hvis du sammenligner kapitalomkostningerne for en kontokredit og et sms lån, som er opgjort med en løbetid på 3 måneder, vil kontokreditten være dyrere, selvom renter og afgifter er helt ens.

Dog sker låneansøgningen på præcis samme måde. Du ansøger på nettet via din smartphone, eller sms. Derefter oplyser du NemID eller modsvarende e-legitimation. Selve ansøgningsprocessen er meget enkel, du skal blot oplyse information om din privatøkonomi og derefter indsende din ansøgning. En kreditoplysning bliver foretaget og du vælger selv om du vil optage lånet. Alt er nemt og bliver gjort online.

Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

Når din ansøgning er indsendt og godkendt, vil pengene findes på din bankkonto indenfor 15 minutter hos de hurtigste lånudbydere.

Det forudsættes dog at:

 • Din ansøgning er komplet og rigtigt udfyldt. Alle informationer skal findes.
 • Der ikke findes noget i din kredithistorik som forsinker eller stopper processen (som eksempelvis skyld og betalingsanmærkninger)
 • Du har samme bank som lån udbyderen (ellers får du pengene på næste bankdag)
 • Du ikke har en betalingsanmærkning eller er registreret i RKI.

Fordele og ulemper

Fordele

 • Hurtig og nem ansøgning via mobilen
 • Pengene er hurtigt på kontoen. Hurtigere end andre låneformer
 • Ingen krav til hvad pengene skal bruges til
 • Mulighed for rentefri lån
 • Mulighed for at låne mindre summer
 • Lavere krav på indkomst en større privatlån uden sikkerhed
 • Tillader i begrænset omfang visse typer for betalingsanmærkninger

Ulemper

 • Let at havne i en skyldfælde med mange småkreditter
 • Lavere krav, hvilket indebærer at mange kan få bevilget lån – også dem der har svært ved at betale pengene tilbage!!
 • Høje totale omkostninger ved sms lån (med undtagelse af rentefrie lån)
 • Dyrt ved lange løbetider
 • Må og skal ikke anvendes til at afbetale omkostninger, eller renter til andre lån

Husk at betale dit SMS lån tilbage i tide

Husk at betale dit sms lån tilbage i tide, så det ikke bliver unødig dyrt. Det behøver ikke blive en unødig dyr omkostning, så længe du betaler pengene tilbage i tide. Hvis ikke, kan der forekomme økonomiske konsekvenser i form af påmindelsesgebyrer og rykkerenter.

Når du optager et nyt sms lån 2023 indgår du en aftale med en virksomhed om at betale de penge tilbage du har lånt. Den virksomhed drives med det formål at udlåne penge og hjælpe andre med at få økonomisk overskud.

Som enhver anden virksomhed, skal låneudbydere tjene penge og deres indkomst er de renter, du betaler tilbage for at få lov til at låne pengene. Ofte er det en god ide at betale dit sms lån tilbage på 12 måneder med en mdl ydelse, som du kan betale med.

Et lån i Danmark skal også betales tilbage. Selvom det er muligt at låne penge med et sms lån, skal det dog ikke tages for givet, for lånet skal betales tilbage som regel. Nogle kan få gældssanering, men det er ikke noget man skal satse på.

Hvilke krav findes der til ansøgere?

Der findes en række krav til ansøgere af sms lån. Først og fremmest skal man identificere sig med nemid, og der er krav til din alder. Vil du ansøge om sms lån, skal du de fleste steder være fyldt 20 år, og hos nogle udbydere helt op til 25 år gammel. Det kan altså være din alder der er afgørende, eller om du har dansk statsborgerskab.

Du må som ansøger heller ikke være registreret i RKI eller debitor registret, fordi udbydere skal være sikret at du kan betale dit lån tilbage inden for en fast løbetid eller aftalt antal måneder.

De fleste gange bliver pengene overført til din nemkonto. Det kommer selvfølgelig an på om du er godkendt og har valgt at accepterer lånets rente og løbetid.

Hvis det beregnes og opkræves som gebyrer, kan det ikke trækkes fra på selvangivelsen. Der stilles krav til indkomst, som typisk afhænger af lånebeløbet. Vi har bemærket, at der ikke stilles krav til årsopgørelse og lønsedler. Da hele processen foregår over internettet og /eller mobiltelefonen, er der fortrydelsesret på 14 dage.

Hvad er debitor registret?

Der er mange låneudbydere, som er tilmeldt det samlede register, hvor de kan slå en persons tidligere lån og låneforhold op.

Find det billigste sms lån 2023

Vi har gjort det nemt for dig at finde det billigste sms lån i 2023, ved at lave en overskuelig oversigt over priser på lån fra de forskellige lånudbydere. På vores liste ser du et priseksempel med en bestemt låneperiode, så du kan sammenligne renter og totalomkostninger for at opgave et f.eks. sms lån på 10.000 kroner.

SMS lån og små lån i Danmark – find det bedste nye SMS lån 2023. Med os finder du hovedsageligt et overblik over populære SMS lån og andre små lån online, men også større privat lån og forbrugslån.

Sammenlign & find billigste kviklån & sms lån her.

Du kan se de 12 bedste sms lån med de laveste renter nedenfor.

✅ Sammenlign Danmarks bedste SMS lån og hurtige lån

✅ Hurtige sms lån uden RKI tjek

✅ Altid det billigste sms lån først

✅ Sms lån op til DKK 50.000

Se de bedste SMS lån fra vores partnere her:

Når du vil låne penge, anbefaler vi at du starter processen med at lave et budget, så du er sikker på, at du har mulighed for at tilbagebetale det lån, du optager. Så skal du sammenligne de nuværende lånudbydere, som du finder i vores overblik.

Indsend din ansøgning til bankerne, der stort set kan tilbyde den laveste rente samt de bedste vilkår og betingelser. Den nemmeste måde at ansøge om lån på i Danmark er ved at henvende sig til långiverne på listen ovenfor.

Hvad er nyt ved SMS Lån 2023?

Sms- ån er en form for hurtige lån, som du kan søge direkte via nettet eller ved at sende sms fra din mobiltelefon (hvor ved navn “sms lån”). Det mest almindelige er, at du ansøger om små lån online og legitimerer dig via NemID (e-identifikation).

Denne type lån, som også kaldes mobillån, hurtiglån, mikrolån, internetlån eller kortfristet kredit, er karakteriseret ved at have meget hurtige udbetalingsfrister. På trods af at der er forskellige navne, er det kun små korte kreditter, der tages uden sikkerhed, hvilken en sigter mod.

Nogle långivere, der markedsfører sig som långivere af små lån, tilbyder faktisk en konto kredit. Dette er noget, der er blevet mere og mere moderne i det forløbne år. En konto kredit fungerer som et lille lån, hvor du kan vælge at trække dele af lånebeløbet.

Uanset hvad du kalder denne type lån, er det karakteriseret ved at have en simpel ansøgningsproces og en højere effektiv rente end andre almindelige typer forbrugerlån.

Hvis du har tømt din tegnebog, modtager du penge fra din konto allerede samme dag eller senest den næste dag. Det er vigtigt at forstå de forskellige omkostninger forbundet med denne type lån, såsom effektiv rente, setup gebyr og hvad i sidste ende bliver den samlede låneomkostning for dit lån.

Det kan også være værd at bemærke, hvilket gebyr långiveren tager, og hvilke påmindelsesgebyrer vil blive tilføjet, hvis du bliver forsinket med din tilbagebetaling.

På Lånfakta.dk kan du nemt sammenligne forskellige långiveres tilbud for at danne dig en ide om, hvem der har den bedste rentesats for små lån. Vi arbejder kun med långivere under tilsyn af Finanstilynet

SMS lån – lån til dem, der hurtigt har brug for penge

SMS lån, også kaldet kviklån, er et fleksibelt lån på 1.000 til DKK 45.000, som kan bruges til fordel, når du er i en økonomisk krise eller har brug for at betale for noget og ikke kan eller ikke vil vente til den næste løn ankommer.

Du som låntager ønsker imidlertid ikke at modtage højere renter end nødvendigt, og det er nøjagtigt den del, vi havde til hensigt at hjælpe dig med – at finde det billigste mobil lån .

Øverst på denne side finder du vores sammenligning af Danmarks bedste långivere til sms lån. I sammenligningen finder du mere eller mindre alle långivere på det Danske marked.

Sammenlign sms lån her

Før du ansøger om et nyt sms lån 2023, er det godt, hvis du sammenligner.

Mange sms og hurtige lån har meget høje renter ved første øjekast, men kan afvige med 10.000 DKK afhængigt af hvor længe du vælger at tilbagebetale sms lånet.

For eksempel tilbyder VIVUS dig et 30-dages sms- ån uden renter på op til 6.000 kr.

Du skal dog vide, at der kan være ekstra opsætningsgebyrer og fakturagebyrer, afhængigt af hvordan du vælger at tilbagebetale dit mobil lån.

De fleste af vores kunder accepteres via Ferratum , men hvis du ikke er 21 år gammel, anbefaler vi, at du tester en ansøgning med et af de andre sms lån

Få dit sms lån hurtigt

Hvis du har brug for et sms lån med penge hurtigt, er det muligt med de forskellige mobil lån, som vi sammenligner ovenfor.

Det er din bedste mulighed, hvis du kun har brug for hurtigt at låne et par tusind kroner og få dine penge samme dag.

Mange af sms lånene giver dig mulighed for at låne pengene direkte og få dem på kontoen umiddelbart efter din låneansøgning er blevet tildelt.

Krav til at få dit sms lån hurtigt

👍 Sms lånet kræver, at du betaler dit mobil lån til en bankkonto, hvor lånet hurtigt udbetaler deres penge

👍 At det er en ugedag (bankdag), og at sms prioritets selskabet har åbne åbningstider

👍 Du accepterer betingelserne for lånet

👍 At du kan håndtere deres kreditrapport

Hvis du er godkendt til ovennævnte krav, er du 100% garanteret, at dit sms lån hurtigt udbetales på din konto.

Det kan gå så hurtigt som på kun 15 minutter, og så har du hurtigt modtaget pengene fra dit sms lån.

Så du får den laveste rente på dit hurtige lån

Vi sammenligner sms lån, noget der passer dig, der har brug for et hurtigt lån. Lige nu sammenligner vi 40 långivere.

Vi arbejder konstant med at opdatere betingelserne og priserne på lånene, så du altid kan have en stærk tillid til os på Lånfakta.dk, når du finder den rigtige långiver.

Vi har også taget tid til at udarbejde en guide til mobil lån. I guiden finder du ud af, i hvilke situationer hurtige lån kan være nyttige, og i hvilke situationer du bestemt ikke bør tage et sms lån.

Vi undersøger også, hvordan det generelt påvirker din økonomi, og hvilke regler, krav og muligheder der findes for dig, der hurtigt har brug for penge.

Fordele ved sms lån

Selvom rentesatserne i nogle tilfælde kan være noget høje, kan det være godt at vide, at du hurtigt kan låne penge, hvis der opstår nødstilfælde.

Hvem som helst kan støde på en uforudset økonomisk forstyrrelse når som helst. Så kan det være rart at ikke skulle vente til næste løn for at løse problemet. Følgende er nogle fordele, når det kommer til sms lån:

 • ✅ Det er den hurtigste lånetype, du kan finde.
 • ✅ Lånet udbetales direkte til din bankkonto, hvis du har den samme bank som långiveren.
 • ✅ Du anvender hurtigt og nemt.
 • ✅ Lånet er beregnet til forbrug, hvilket betyder, at du kan låne penge til hvad du vil.
 • ✅ Lån så lidt som 1.000 DKK op til DKK 50.000.
 • ✅ SMS lån har lavere krav. Med andre ord behøver du ikke have en økonomi i verdensklasse.
 • ✅ I dag kan du finde rigtig billige hurtige lån – også lån uden renter.

1. Lyn hurtigt udbetalinger med hurtige lån

De fleste kreditfirmaer, der tilbyder hurtige lån, giver dig svar på din ansøgning direkte på skærmen, og normalt er svaret definitivt. I nogle tilfælde skal kreditfirmaet også foretage en manuel gennemgang, og derefter kan det tage lidt længere tid, men det er ikke meget almindeligt.

Når din ansøgning er blevet tildelt, udbetales pengene straks, hvilket betyder, at du allerede modtager den samme dag, hvis du ansøger om dagen på en ugedag, ellers vil pengene være på din bankkonto den næste bankdag.

Hvis kreditfirmaet bruger den samme bank som dig, modtager du dit mobil lån direkte, hvilket betyder, at pengene vil ende på din bankkonto i det øjeblik de udbetales, normalt inden for et kvarter.

De mest almindelige banker brugt af sms långivere er Nordea, men der er også de, der bruger Arbejdernes Landsbank, Lån og Spar og Danske Bank.

Så hvis du har en bankkonto i en af ​​disse banker, kan du hurtigt få dine penge. Du kan finde en komplet liste over banker brugt af långivere her.

2. Sms lån tilbyder betaling i weekenden

Mange af kreditfirmaerne, der kan udbetale penge direkte til kundernes bankkonti, er også åbne i weekenden . Det betyder, at du kan få udbetalt dit sms lån, selv i weekenden, hvis du bruger den samme bank som kreditfirmaet. Så du kan ansøge om et lån på en lørdag og få adgang til pengene et par minutter senere.

Dette er unikt til sms lån og bestemt noget, der kan være nyttigt i mange situationer, når du har brug for hurtige penge.

For nylig er der også kommet flere og flere långivere frem med meget fleksible betalingstider som følge af udvidelsen af ​​lånemarkedet.

3. Mobil lån kræver ingen sikkerhed

Grundlæggende er sms- lån et slags  privat lån, fordi det er et lån beregnet til forbrug, er rettet mod privatpersoner, og som ikke kræver nogen sikkerhed. Det er kun din økonomiske situation, det vil sige din indkomst og dine udgifter, der afgør, om du kan låne penge eller ej.

Så du behøver ikke at lægge noget på et prioritetslån, som du skal gøre, hvis du optager et større lån, der kræver en sikkerhed, for eksempel hvis du skal renovere dit hjem eller måske låne for at købe en bil .

Et nyt sms lån 2023 er perfekt til dem, der ønsker at låne penge hurtigt , og dermed synonymet hurtigt lån. I dag er der også private lån, der betales relativt hurtigt, men disse har hårdere kriterier, der skal være opfyldt for at du kan blive godkendt.

Hvis du får afslag på et privat lån, kan nye sms lån ofte være et alternativ, da disse långivere har lavere krav. I dag er der mange hurtige lån, der kan tilbagebetales over en længere periode, hvilket betyder, at du ikke behøver at stresse så meget med tilbagebetalingen.

4. Lavere krav til låntager

Da hurtige lån er så små og som regel har en relativt kort tilbagebetalingstid, er kravene til låntagning normalt meget lavere end for private lån. Du kan låne, selvom:

 • Du har betalingsanmærkninger. Mange långivere kan faktisk give sms, selvom du har en eller flere  betalinganmærkninger . Dog får du sjældent for mange eller for nye noter. Med “nyt” menes betalingsanvisninger, der er yngre end 6 måneder. 
 • Nogle långivere ønsker heller ikke, at gælden, der har medført, at klagen var for stor. Der er dog et antal långivere, der foretager en omfattende vurdering af din økonomi snarere end at tilslutte sig, hvor mange og store betalingsnoter du har.
 • Du har en lav indkomst. Der er mange sms långivere, der foretager en individuel vurdering af ansøgerens betalingsevne og således ikke har nogen minimumsindkomstkrav. 
 • De, der har et vist indkomstkrav, kræver sjældent, at de tjener mere end DKK 24.000 – 50.000 / år. Hvis du kun har et weekendjob eller arbejder i somrene, kan dette være godt nok. Se långivere med lavere indkomstkrav.

5. Lån uden kreditgodkendelse

Næsten ingen sms långivere tager deres kreditoplysninger fra RKI, men i stedet gør de med andre kreditrapporterende virksomheder, kan listen findes på denne side . Det betyder, at din ansøgning bliver diskret, og at kreditoplysningerne ikke er registreret hos Danmarks største kreditoplysningsfirma RKI.

Dette kan gøre det lettere for dig, hvis du planlægger at tage et større lån i fremtiden, såsom et prioritetslån, da banken ikke behøver at se, at du tidligere har ansøgt om sms lån.

Dette er åbenlyst godt, hvis du ikke ønsker, at andre skal se, at du har ansøgt om et hurtigt lån, noget de ikke behøver at gøre. De mest almindelige kreditrapporteringsselskaber hos sms långivere er Creditsafe og RKI.

6. Lån helt rentefri

I nogle tilfælde kan du tage et sms lån gratis. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det. Hvis du er en ny kunde med en långiver og ikke tidligere har taget et mobil lån fra en långiver med den samme ejer som den lånevirksomhed, du er interesseret i nu, får du muligvis et såkaldt rentefri lån.

Så du låner helt uden gebyrer og betaler kun det beløb, du har lånt, ikke en krone mere. Dette er dog en engangshændelse med det formål at tiltrække kunder, der derefter bliver hos det samme lånefirma for fremtidige lån. 

Et rentefri sms lån kan faktisk spare dig for penge, hvis du for eksempel finder noget, du har til hensigt at købe på et spontant udsalg.

Ulemper – Bør du undgå nye SMS lån?

Desværre er der også en ulempe, når det kommer til sms- ån. Mange mennesker, der virkelig ikke burde låne penge, og som ikke kan få et almindeligt banklån, ansøger om sms- lån i stedet for at have lavere krav. 

Undertiden tildeles disse mennesker deres ønskede lån, selvom deres betalingsevne muligvis er lidt dårlig.

⛔ Kortsigtede SMS lån har undertiden høje renter. Tag et privat lån, hvis du har brug for at låne i en længere periode.

⛔ Mange gange er der høje bøder, hvis du er forsinket med betalingen. Betal altid tilbage i tiden.

⛔ SMS lån har stor tilgængelighed, og nogle vælger desværre at bruge det som et slags kreditkort. Vi anbefaler kun nye sms lån 2023 som en midlertidig løsning, når en specifik situation opstår.

Lånfakta.dk rådgiver ikke dig, der har problemer med at samle deres økonomi til at optage et sms lån eller små lån i det væsentlige. 

Små lån, såsom hurtige lån og sms lån, er aldrig en god løsning for dem, der ønsker at slippe af med din gæld og komme tilbage på fødderne.

Hvis du virkelig skal tage et sms lån, er det heldigvis relativt let at finde en billig sms i dag. Der er endda gratis og helt gratis lån, som du læser mere om nedenfor. 

Så længe du tilbagebetaler disse lån til tiden, forårsager det naturligvis ikke mere skade.

At dække regninger eller et gammelt lån med et nyt lån er ikke noget, vi anbefaler, da der er risiko for, at du kun forværrer din økonomi på lang sigt. 

Det er trods alt kun en løsning for øjeblikket. Hvis du allerede er pantsat, og på den anden side finder et privat lån (såsom et omstruktureringslån ) med en lavere rente, kan det faktisk hjælpe dig med at skabe balance i din økonomi.

SMS lån har en kort afdragsperiode

Når du optager et sms lån, behøver du ikke at lægge det op i mindst 1 – 2 år, men normalt betale det tilbage inden for 14 – 90 dage. 

Årsagen til dette er, at lånet er så lille. I dag er der imidlertid flere sms långivere, der tilbyder længere afdragstid end dette, undertiden op til 2 år.

Det fine ved sådanne korte afdragstider er, at du hurtigt slipper for deres gæld, og at selv du, der har et midlertidigt job eller projektansættelse, har mulighed for at tage et hurtigt lån.

ULEMPEN VED HURTIGE LÅN MED EN KORT TILBAGEBETALINGSTID

Hvis du glemmer at betale tilbage lånet på kort sigt, kan det være meget dyrt og regningen kan være meget dyrt.

Det er meget vigtigt, at du holder styr på, hvornår forfaldsdatoen er at tilbagebetale dit lån. Hvis du sandsynligvis glemmer at betale det, kan du modtage en påmindelse, et indsamlingsbrev og i værste fald en betalingsanvisning.

Hurtige SMS lån – til mindre lånebeløb

Du kan sjældent låne mindre end DKK 10.000 eller DKK 20.000, hvis du tager et privat lån, men du kan gøre det, hvis du i stedet ansøger om et sms lån eller et hurtigt lån, så kan du låne så lidt som 1.000 kr.

Dette har betydet, at folk, der ønsker at låne mindre end 5.000 DK nu, kan optage et mindre sms lån i stedet for en kredit, der kan være vanskelig at slippe af med.

I de senere år har mange långivere også hævet loftet for deres lånebeløb, i dag er der mange hurtige lån op til DKK 30.000 og et antal sms långivere, der endda tilbyder større lån end det.

Generelt øges kravene, jo mere du ønsker at låne. ☝

Hvilke rentesatser har sms lån og kviklån?

I betragtning af dagens høje konkurrence, når det kommer til sms lån, er der gode muligheder for at finde rigtig billige sms på markedet. Selvfølgelig ønsker långiverne at tiltrække så mange loyale kunder som muligt til deres virksomhed, derfor tilbydes meget gunstige betingelser og renter.

Det er også muligt at placere låneselskaberne mod hinanden for yderligere at skubbe priserne ned. Med andre ord bør du bruge mere tid på at sammenligne forskellige sms lån i stedet for at hoppe på det første bedste tilbud.

Når alt kommer til alt kan det spare dig for en masse penge i sidste ende. Husk, at renteomkostninger er de vigtigste omkostninger at holde styr på, når du finder et billigt sms lån som muligt.

Hvorfor har disse typer lån så høje renter?

Som du sandsynligvis har hørt, har et sms lån en højere rente end andre lån. Det er bestemt ikke omkring flere tusinde procent i interesse, som medierne undertiden hævder. 

Forskellen mellem bare et hurtigt lån og et annuitetslån er formlen for at vise den rigtige rente.

Nogle långivere, der tilbyder sms lån, kan have en meget høj effektiv rente, hvilket også er det argument, der bruges af mange kritikere. Men faktisk er det latterligt at tale om årlige renter, fordi et sms lån ikke har så lang låneperiode. 

Et sms lån har normalt en maksimal tilbagebetalingstid på 90 dage, og derfor er omkostningerne til lånet ikke så høje, som mange måske tror.

Vi hos Lånfakta.dk ønsker imidlertid ikke at forringe det faktum, at et sms lån faktisk har en høj rente, men det har dens årsager.

1. Høj risiko = høj rente

Hovedårsagen til, at renten for et nyt sms lån 2023 er højere end for andre lån, er, at lånekravene er så relativt lave. Du kan tage et sms lån, selvom du har en lav indkomst og ikke har nogen fast ansættelse. 

Hos nogle sms långivere kan du endda optage et sms lån, selvom du har en betalingsanvisning.

Det betyder, at sms långiveren tager en stor risiko, når de låner ud penge, og jo højere risikoen en långiver tager, jo højere er renten, det er altid i den finansielle verden. Der er ikke noget mærkeligt ved det, og der er ikke noget, der er typisk for bare sms. 

På samme måde stiger renten, hvis du vil ansøge om et privat lån, og din kreditvurdering er lav. Derfor tilrådes det altid at forsøge at få en så god privat økonomi som muligt.

2. Små lån

En anden grund til, at et sms lån har en høj rente, er sms lånets lille størrelse og den korte tilbagebetalingsperiode. Det ville simpelthen ikke være rentabelt at låne så små pengesummer med så kort tilbagebetalingstid, hvis sms lånet havde den samme rente som et almindeligt privat lån.

Årsagen til, at private lån har en lavere rente, er, at lånebeløbet er meget større og tilbagebetalingsperioden længere. Ellers ville private långivere næppe tjene noget på deres private lån, hvilket naturligvis er i deres interesse at gøre det. 

Dette er også grunden til, at mange private långivere ikke giver dig en kortere tilbagebetalingstid end 2 år og ikke tilbyder private lån, der er mindre end 10.000 eller 20.000 DKK.

3. Hurtig service

Når du ansøger om et hurtigt lån, behandles din låneansøgning lynet hurtigt. Tidligere kunne de tildelte lån allerede udbetales 15 minutter efter den godkendte ansøgning

I dag kræver regler, at der er mulighed for at trække deres ansøgning tilbage, hvis du fortryder det. Men sms lånet betales stadig næsten på én gang og normalt ikke senere end en dag efter, at ansøgningen er indrømmet. 

Som med alle andre typer tjenester har god service altid sin pris.

Som du kan se, sms lån handler slet ikke om uger. Renten er lige så høj som den er, fordi sms långiveren tager en høj risiko, tilbyder rigtig små lån og giver dig en hurtig service.

Der er nye lån på vej til Danmark, hvilket er til stor fordel for dig, der står og skal bruge et nyt lån i 2023. Der er nemlig en skærpet konkurrencesituation på det danske lånemarked i øjeblikket, og det betyder, at der er bedre lånevilkår, end de har været i flere år. I det følgende kan du læse meget mere om de nye lån, der kommer i 2023 og blive klogere på alt det, du skal være særlig opmærksom på, hvis du ønsket at optage et nyt lån. 

Nye fordelagtige sms lån 

Det kommer flere og flere lånemuligheder på det danske marked, og det betyder, at du vil opleve, at der er en række fordelagtige nye lån i 2023. Fordi konkurrence er skærpet, bliver priser på nye lån i dk presset helt i bund, hvilket naturligvis kommer dig til gode. Der vil både komme helt nye låneudbydere til, mens større, kendte banker vil oprette underafdelinger, der tilbyder nye lån i Danmark og især nye lån på nettet.

Derudover vil også velkendte udbydere ganske enkelt tilbyde favorable, nye lån, der kan konkurrerer med de nye spillere på markedet. Dette vil ske inden for de fleste lånetyper, hvilket vil sige alt fra forbrugslån til kvik- og billån. Det skal dog nævnes, at det særligt er kvik- eller SMS lån, hvor de fordelagtige nye lån, vil kunne findes. 

Derfor kan det betale sig at tage de nye lån

Der er flere gode grunde til, at det kan betale sig at gå efter nogle af de nye lån, hvis du har brug for ekstra penge i 2023. Primært er der tale om lån, der tilbyder favorable tilbud som en del af låneaftalen. For eksempel er der flere nye låneudbydere, som giver afdragsfri lån i 30, 60 eller 90 dage. Du vil også opdage at mange, at de nye lån har billige renter eller lavere oprettelsesgebyrer. Er du på udkig er et nyt lån, kan det altså betale sig at holde øje med de nye lån online i løbet af 2023. 

Nye kvik- og SMS lån

Det er, som nævnt, primært inden for kviklån og SMS lån, at der kommer mange nye udbydere til i øjeblikket. Leder du efter et mindre lån, der kan dække forbrug, rejser eller en uforudset udgift, er disse nye lån de helt rigtige for dig. De nye kviklån har fortsat en utrolig hurtig ansøgningsproces, hvor du kan blive godkendt inden for få timer.

Traditionelt har der med kviklån været tale om små beløb, men i dag er det sådan, at mange nyere udbydere tilbyder forholdsvis store lånebeløb, som fortsat godkendes i løbet af få timer eller en enkelt dag. Når du optager store kviklån, er det dog særligt vigtigt at være opmærksom på, at der er tale om gode lånevilkår, der sikrer, at du ikke skal af med urimeligt store gebyrer for optage det store lån. 

Hvad er et SMS lån?

Ligesom det er tilfældet for kviklån, er mange af nye lån såkaldte SMS lån. I dag er flere og flere i tvivl om, hvad SMS lån egentlig betyder, fordi ordet stammer fra en tid, hvor du praktisk talt kunne tage et lån over SMS. I dag indikerer det dog primært, at der er tale om et lille lån med kort afbetalingstid og hurtig udbetaling. I nogle tilfælde kan det også hænde, at lånet kun kan tages via en mobil app, og derfor ikke kan tages fra computeren, som andre kviklån.

De små lån kan ofte tages på kun omkring 15 minutter fra du har sendt din ansøgning afsted. Samtidig stilles der lavere krav til ansøgeren end det er tilfældet ved mange andre lånetyper. Beløbene for et SMS lån ligger som regel på 4.000-5.000 kroner, og det er derfor primært lån, der benyttes til forbrug: Det kan være alt fra en ny mobiltelefon til et tv eller en sofa.

Mange SMS lån har høje totalomkostninger, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at du ikke ender med skyhøje gebyrer eller renter, når du stifter denne type lån. 

Nye sms gratis lån i 2023?

Mange af de helt nye lån, der er på vej er såkaldte gratis lån, der giver dig mulighed for at låne penge uden omkostninger i en periode. Det skyldes, at konkurrencesituationen tvinger mange af de nye låneudbydere til at komme med disse typer tilbud for at sikre, at du vælger lige netop dem, når du skal stifte lån. Det kan derfor selvsagt være en fordel at kigge efter nye lån, der tilbyder en gratis periode, når du skal finde et helt nyt lån i dk. 

Hvad betyder det, at et lån er gratis?

Et gratis lån er sjældent helt gratis i realiteten. Det betyder i stedet, at du får en rentefri periode, der som regel varer i 30 dage. Når disse 30 dage hører op, vil du igen skulle betale den aftalte rente. Desuden kan du ikke altid se dig fri for at skulle betale diverse gebyrer i denne periode.

Lånet er dermed kun helt rentefrit, hvis det er et meget lille lån, du er i stand til at tilbagebetale inden for den aftalte periode. Denne lånetype er således særlig fordelagtige for dig, der er på udkig efter et helt lille lån – for eksempel et SMS-lån – der skal betales tilbage over få måneder.

Generelt er det dog særligt vigtigt fortsat at være opmærksom på, hvad lånets samlede omkostninger er. Selvom der er tale om et lån, der er afdragsfrit i en periode, er der ikke penge at spare, hvis lånet er dyrt resten af tiden. Husk derfor altid at tjekke lånets ÅOP, før du afgør, om det kan betale sig at vælge et af de nye lån med afdragsfri periode. 

Hvilke krav stilles der til dig, der ønsker sms låne i 2023?

Hvis du overvejet at optage nye lån i 2023, er det forskelligt fra låneudbyder til låneudbyder, hvilke krav der stilles. Der er dog en række helt basale regler, der gør sig gældende hos stort set alle selskaber og banker. Først og fremmest skal du være over 18 år, før du må låne. Denne aldersgrænse ligger dog en smule højere hos nogle låneudbydere, da det er deres sikkerhed for, at du har en nogenlunde stabil økonomi, når lånet stiftes.

Derudover skal du have et Nem ID, så der kan foretages et kredittjek, før du godkendes. For de fleste låneudbydere, er det også et krav, at du har fast adresse i Danmark. Desuden er det som udgangspunkt også et universelt krav, at du ikke er registreret i RKI, hvis du ønsker at optage et helt nyt lån.

Udover disse faste regler, er det forskellige fra låneudbyder til låneudbyder, om de har specifikke krav til din økonomi. Nogle har forholdsvis høje forventninger til din økonomiske situation og årlige indkomst, mens andre er mere lempelige i deres krav til privatøkonomien. De lempelige krav er primært gældende ved for eksempel meget små SMS-lån. Når låneudbyderne stiller krav til din økonomi eller indkomst, er det dog som regel for dit eget bedste, fordi de ikke er interesseret i, at du ender i en situation, hvor du er forhindret i at betale dit månedlige afdrag og få høje rykkergebyrer.

Dette skal du være opmærksom på med nye sms lån

Der er en række ting, du skal være særligt opmærksom på, når du optager nye lån. Det er som regel en god ide at tjekke, om der er tale om en helt ny udbyder, der ikke har megen erfaring i lånebranchen, før du indgår en aftale. Oftest vil mange af de nye udbydere dog hører til et hovedselskab, der er anerkendte på lånemarkedet, og du kan derfor føle dig sikker på, at du er i erfarne hænder, hvis dette er tilfældet.

Derudover skal du – som det altid er tilfældet, når du optager lån på nettet – være opmærksom på, om lånevilkårene er gode, før du takker ja til en aftale. Dette gør du ved at se på lånets ÅOP, der står for Årlige Omkostninger i Procent, som er det eneste tal, der kan fortælle dig, hvad de samlede omkostninger for lånet er. Her bliver der altså taget højde for både renter og gebyrer.

Det er nemlig sådan, at både gamle som nye lån, kan fremstå billige, fordi renten er lav, men alligevel ende med at koste dig dyrt, fordi de er store administrationsgebyrer. Derfor er det altså altid vigtigt at kigge på ÅOP og ikke kun renten, når du skal stifte lån. 

Sådan sikrer du at afdrage nye sms lån til tiden

Når du har stiftet et helt nyt lån, er det afgørende at få afbetalt dit nye lån til tiden. Gør du ikke det, kan det nemlig ende med at koste dig slemme gebyrer. Derfor er det afgørende, at du tilmelder den månedlige betaling til betalingsservice om muligt.

Dermed er du sikker på ikke at glemme en afbetaling. Har du en presset økonomi, der gør det svært at afbetale til tiden. Derfor er det vigtigt at få lagt et gennemgående budget, hvor du øremærker penge til forskellige udgifter. Så sikrer du, at det nødvendige beløb frigives til afbetaling hver eneste måned.

Kort opsummering af SMS lån

At tage et sms lån er den nemmeste og hurtigste måde at få penge direkte på din konto. Hvis du er i nød og i et presserende behov for penge, så kan et lille lån fungere som en midlertidig økonomisk løsning. Det er et lille fleksibelt lån med kort løbetid, der kan hjælpe dig med at løse en uforudsete situation.

Det er nemt at ansøge om SMS lån

Du ansøger online via mobil eller computer og modtager ofte svar inden for få minutter

SMS lån er ikke anonyme

Du skal identificere dig selv, når du ansøger om et lån, for eksempel via SMS eller NemID.

Ved et lille lån får du pengene direkte ind på din konto

Du har ofte pengene på din konto samme dag, og nogle långivere betaler også SMS lån i weekenderne.

Du får chancen for at løse uforudsete hændelser

SMS lån kan være gode i nødstilfælde, uforudsete situationer, hvor du har behov for at låne penge hurtigt.

SMS lånet har en høj effektiv rente

Derfor skal du altid sammenligne renter og vilkår før du tager et lån.

Lånet har en kort fast tilbagebetalingstid

Normalt tilbagebetales et SMS lån inden for 30 til 90 dage.

Et lille lån er ikke farligt, men snarere en mulighed, hvis det bruges korrekt

Hvis du er klar over, hvad det koster at tage et lån – ud over det faktiske lånebeløb – og er sikker på, at du kan tilbagebetale det samlede beløb inden for det valgte valgperiode, så er det lille lån ikke noget at bekymre sig om.

Hvordan ansøger jeg om et nyt SMS lån 2023?

At tage et SMS lån direkte er en ukompliceret proces. Når du har besluttet, hvilken långiver der passer bedst til dine behov, laver du en låneansøgning på långiverens hjemmeside og ansøger om sms lån online. Når du tager denne type lån, skal du altid legitimere dig selv, og du gør det nemt ved hjælp af dit NemID.

I låneansøgningen udfylder du det beløb, du vil låne, den tilbagebetalingsperiode, du ønsker, og personlige data som navn, CPR-nummer og telefonnummer.

Når du har indsendt din låneansøgning, foretager lånevirksomheden normalt en kreditcheck for at se, at du har tilstrækkelig gode økonomiske midler til at passere lånet. Når du har modtaget dit lille lån, vil pengene snart komme ind på din konto.

Kan hvem som helst tage et sms lån?

Du skal være mindst 18 år for at kunne låne. Mange långivere har dog en højere aldersgrænse, det er relativt almindeligt med en aldersgrænse på 20 år.

Så skal du også være registreret i Danmark og Dansk statsborgere i mindst 5 år.

Du skal være i stand til at vise en godkendt kreditværdi, og normalt er der også en grænse fastsat af den respektive långiver om, hvor mange betalingsnotater du måtte have før. Nogle kreditvirksomheder accepterer slet ikke tidligere bemærkninger. Men der er långivere, der tilbyder SMS lån med betalingsanvisninger, så det betyder ikke, at du ikke kan låne penge.

Kreditselskaberne ønsker også at se, at du har mulighed for at tilbagebetale dit lån. På grund af dette kan der være et indkomstkrav, som f.eks. En fast ansættelse, eller at du skal have mindst 100.000 kr. I anmeldt årlig indkomst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *