Bank Norwegian lån (2023) – Lån op til 400.000 kr med Bank Norwegian

bank norwegian anmeldelse

På et voksende lånemarked kan det som forbruger være svært at gennemskue, hvor man skal gå hen for at få det rette lån, der passer bedst til de behov, man har. Vi ønsker at gøre det nemmere for dig at træffe det rette valg. Derfor kan du herunder blive klogere på en af de mange låneudbydere, nemlig Bank Norwegian.

Kort intro om Bank Norwegian

Du kender højst sandsynligt flyselskabet Norwegian, men måske er du ikke bekendt med, at Norwegian også har en internetbank tilkoblet. Bank Norwegian har eksisteret siden 2007, hvor den blev grundlagt i Norge. Bank Norwegian er en del af flyselskabet Norwegian, hvor internetbanken oprindeligt blev grundlagt med det formål at fungere som støtte for Norwegian Reward.

I dag eksisterer Bank Norwegian som en online låneudbyder, og de tilbyder forskellige finansielle tjenester til kunder, hvor de især har haft stor vækst i de nordiske lande. Bank Norwegian har eksisteret på det norske marked siden 2007, og i 2015 udvidede de banken og åbnede i både Danmark og Finland. I dag har Bank Norwegian mere end 1,7 millioner kunder.

Ifølge Bank Norwegian er deres mission at være en digital og fleksibel bank, som tilbyder enkle lån. De ønsker at gøre det nemt og hurtigt for dig at låne penge.

Produkter og ydelser

Bank Norwegian tilbyder forskellige lån og finansielle tjenester. Først og fremmest har du mulighed for at optage et almindeligt forbrugslån. Pengene kan du bruge på lige det, du har lyst til, hvad end du mangler penge til en ferie, en ny computer eller måske nye møbler til dit hjem. Da du kan bruge pengene, som du har lyst til, behøver du heller ikke at stille nogen sikkerhed for dit lån.

Udover et forbrugslån kan du hos Bank Norwegian også få et samlelån. Med et samlelån samler du dine eksisterende lån fra andre låneudbydere til Bank Norwegian, som sørger for at indfri din gæld hos andre kreditorer, hvorefter du så kun har ét lån hos Bank Norwegian, som du skal betale af på.

Udover forbrugslån og samlelån kan du også ansøge om et lån til renovering af din bolig, ligesom du kan ansøge om et billån. Så hvis du står og skal i gang med en renovering, eller du synes, det er på tide at skifte din bil ud med en nyere model, kan du med fordel kigge nærmere på disse muligheder.

Derudover tilbyder Bank Norwegian også andre finansielle løsninger. Du kan blandt andet ansøge om et Bank Norwegian kreditkort, hvor du har mulighed for at få en kassekredit på kortet. Der er flere fordele ved sådan et kreditkort. Hver gang du benytter kreditkortet, optjener du eksempelvis Cashpoints, som du kan bruge som en delvis betaling til din næste flyrejse med Norwegian. Med kreditkortet har du desuden mulighed for at få op til 45 dages rentefri kredit. Sidst, men ikke mindst, giver et Bank Norwegian kreditkort dig adgang til gratis rejse- og afbestillingsforsikring.

Du har også mulighed for at få en opsparing hos Bank Norwegian. Der er forskellige opsparingsmuligheder, og Bank Norwegian giver dig mulighed for at få gode renter på det beløb, du har stående på opsparingskontoen.

Fordele og ulemper ved Bank Norwegian

Hvis du ønsker at ansøge om lån eller kreditkort hos Bank Norwegian, er det vigtigt, at du kender til fordelene og ulemperne ved låneudbyderen. En af de store fordele ved Bank Norwegian er dine muligheder i forhold til at låne penge. Du har stor valgfrihed, idet du kan låne op til 400.000 kroner med en løbetid på op til 15 år. Det giver dig mulighed for at have relativt stor økonomisk frihed, så du undgår at være for økonomisk presset i den periode, du tilbagebetaler dit lån.

Derudover har du den fordel, at du kan ansøge om et lån med en medansøger. Dette giver dig flere lånemuligheder, og du vil sandsynligvis have mulighed for at låne et større beløb, hvis I er to om at ansøge om lånet.

Hvis du normalt anvender flyselskabet Norwegian, når du rejser på ferie, kan det være en stor fordel for dig også at benytte Bank Norwegian. Det faktum, at du kan optjene Cashpoints samt få gratis rejse- og afbestillingsforsikring, gør det attraktivt for dig at anvende Bank Norwegian, fordi du dermed kan spare penge på kommende flyrejser.

Det er dog også vigtigt at være opmærksom på nogle af de ulemper, der kan være ved at optage lån hos Bank Norwegian. For det første skal du være minimum 23 år for at låne penge hos dem, hvilket kan være en ulempe, da man hos mange andre låneudbydere kun skal være minimum 18 år for at låne penge.

Derudover har Bank Norwegians kundeservice kun åbent på begrænsede tidspunkter, nemlig fra kl. 10-16 i hverdagene. Det kan derfor blive problematisk at komme i kontakt med dem om aftenen eller i weekenden, hvorfor du kan forvente længere svartider på dine henvendelser.

Lånevilkår

For alle låneudbydere er der lånevilkår gældende. Derfor er der hos Bank Norwegian også en række lånekrav, du skal opfylde for at kan blive godkendt til at låne penge. For det første skal du være fyldt minimum 23 år for at være berettiget til at låne penge.

Derudover skal du være bosat i Danmark, have et dansk CPR-nummer og et NemID, som blandt andet skal bruges, når du ansøger om lånet.

Yderligere er det vigtigt, at du ikke er registreret i RKI eller Debitor Registret. Hverken Bank Norwegian eller andre låneudbydere ønsker at tilbyde lån til dig, hvis du er registreret i RKI, da du vil blive betragtet som en dårlig betaler. Det er ikke et godt mærkat at have på sig, da det betyder, at du tidligere har optaget et lån, som du ikke har været i stand til at betale tilbage.

Udover ovenstående lånekrav vil Bank Norwegian foretage en kreditvurdering af dig, når du ansøger om et lån, hvor de vil tjekke din indkomst og herefter vurdere, hvorvidt din økonomi er god nok til at blive godkendt til et lån.

Lånebeløb

Hos Bank Norwegian har du mulighed for at låne fra 5.000 kroner og helt op til 400.000 kroner, hvis det er et almindeligt forbrugslån, du ønsker. Den variable debitorrente starter fra 4,99%, og du har mulighed for at vælge en løbetid på helt op til 15 år. Det giver dig altså gode muligheder for at betale dit lån tilbage i rette tid. Hvis du ønsker et samlelån, kan du også låne op til 400.000 kroner, og her har du også mulighed for at få en løbetid på op til 15 år.

Hvis du overvejer at ansøge om et Bank Norwegian kreditkort, har du mulighed for at få helt op til 100.000 kroner i kredit på kortet. Samtidig kan du få op til 45 dages rentefri kredit, og så behøver du i øvrigt ikke at betale et årligt gebyr for at have kreditkortet.

Ansøgningsproces

Idet Bank Norwegian er en internetbank, foregår hele ansøgningsprocessen online. Hvis du ønsker at ansøge om et lån, skal du gøre det på Bank Norwegians hjemmeside, hvor du skal udfylde en online låneansøgning. I ansøgningen skal du blandt andet angive det ønskede lån, lånebeløb samt løbetid, og så skal du udfylde en række oplysninger om dig selv.

Herefter indsender du din låneansøgning, hvorefter Bank Norwegian vil behandle din ansøgning inden for 1-2 dage. Det er her, de foretager en kreditvurdering af dig og din økonomi, så de kan vurdere, hvorvidt du kan godkendes til et lån eller ej.

Hvis din låneansøgning bliver godkendt, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, og herefter vil Bank Norwegian udbetale pengene til dig. Du kan forvente at have pengene på din konto inden for 2-3 hverdage.

Service og kvalitet

Lige siden etableringen i 2007 har Bank Norwegian arbejdet hårdt for at blive en anerkendt og troværdig låneudbyder. Selvom de ikke er den internetbank med flest års erfaring, har de fået skabt en stærk internetbank, hvor missionen er at være fleksible samt tilbyde dig enkle lånemuligheder, der er til at forstå.

Derfor har de gjort deres hjemmeside overskuelig at navigere rundt i, og det er nemt for dig som kunde at blive klogere på de lånemuligheder, som Bank Norwegian tilbyder. De har desuden udviklet en app til telefonen, som gør det nemt for dig som kunde at have adgang til dine lån uanset, hvor du er.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til Bank Norwegian, kan du altid kontakte deres kundeservice. Det kan være spørgsmål til eksisterende lån, eller måske er du ny kunde og har brug for hjælp til at udfylde en låneansøgning. Du kan kontakte Bank Norwegian både på telefon eller på mail. Du skal dog være opmærksom på, at kundeservice på telefonen kun har åbent i hverdagene fra kl. 10-16, så der er ikke mulighed for at få hurtig og direkte hjælp om aftenen eller i weekenden.

Opsummering

Norwegian har i en årrække været mange danskeres foretrukne flyselskab, men siden 2015 har Norwegian også eksisteret som en internetbank i Danmark. Med missionen om at være en fleksibel og simpel internetbank tilbyder Bank Norwegian forbrugslån, samlelån, kreditkort samt muligheden for en opsparingskonto.

Du har stor valgfrihed, når det kommer til lån, og uanset om du ønsker at optage et forbrugslån eller et samlelån, har du muligheden for at låne helt op til 400.000 kroner. Er du i forvejen forbruger hos flyselskabet Norwegian, kan det være værd at overveje, om du skal have fat i et Bank Norwegian kreditkort, da det giver dig gode fordele.

Alt i alt må Bank Norwegian altså betragtes som en troværdig låneudbyder, der har sine værdier og produkter i orden, og du vil være i trygge hænder, når du optager lån her.