Basisbank lån (2023) – Lån penge via Basisbank

Hvis du er på udkig efter en låneudbyder, der kan hjælpe dig med at indfri dine drømme og ønsker, så læs med herunder og bliv klogere på Danmarks første internetbank, Basisbank.

Kort intro om Basisbank

Basisbank blev etableret i år 2000 og var den første rendyrkede internetbank, som åbnede i Danmark. Dermed var Basisbank altså med til at sætte standarden for, hvordan en rendyrket internetbank skal styres, og siden etableringen for mere end 20 år siden har Basisbank arbejdet hårdt for i dag at være en af de mest anerkendte og troværdige online låneudbydere i Danmark.

Basisbank har sit hovedkontor i København, og i dag har de mere end 70.000 kunder. De tilbyder forskellige finansielle tjenester til deres kunder, og det har de gjort med succes, da de to gange er blevet nomineret til Årets Bank af mediet Finanswatch. En pris, som de endte med at vinde i 2018. 

Basisbank har altså bevist flere gange, at de er populære på det danske lånemarked. I 2015 blev Basisbank købt af Bokredit, og desuden står Basisbank også bag låneformidlere som LånLet.

Produkter og ydelser

Basisbank tilbyder forskellige finansielle tjenester til kunderne. Først og fremmest tilbyder de private forbrugslån, hvor du som kunde ikke behøver at stille nogen sikkerhed for det lån, du optager. Dermed bestemmer du fuldstændig selv, hvad du ønsker at bruge pengene til.

Basisbank tilbyder også billån. Så hvis du drømmer om at købe din første bil, eller det er på tide at skifte den gamle bil ud med en nyere model, kan Basisbank hjælpe dig med at finansiere den.

Derudover har du hos Basisbank også mulighed for at få et samlelån, hvor du kan samle dine eksisterende lån fra andre låneudbydere til ét samlet lån hos Basisbank. Dermed skaber du et større overblik over din økonomi, fordi du ikke længere skal betale forskellige renter og gebyrer til forskellige låneudbydere. Det gør det muligt for dig at spare en betydelig mængde penge hver måned.

Yderligere kan du hos Basisbank også få muligheden for at få en kassekredit, men det kan du kun få, hvis du i forvejen er kunde hos Basisbank. Med en kassekredit har du mulighed for at overtrække din konto, og her er den store fordel blandt andet, at du kun skal betale renter på det beløb, som reelt bliver trukket på din kassekredit. De penge, du eventuelt ikke trækker på din kassekredit, skal du altså ikke betale renter på.

Sidst, men ikke mindst, kan du også gøre brug af nogle af de andre finansielle tjenester, som Basisbank tilbyder. Du kan nemlig lave en opsparing samt vælge at have dit kort og bankkonto hos Basisbank.

Fordele og ulemper ved Basisbank

Som med alle andre banker er der naturligvis både fordele og ulemper ved at låne penge hos Basisbank. En af de store fordele er uden tvivl de mange muligheder ved Basisbank. De giver dig ikke kun mulighed for at optage ét lån, men du kan også gøre mange andre ting hos dem. 

Derudover ser mange det som en fordel, at Basisbank giver mulighed for at låne helt op til 500.000 kroner. Der er ikke mange danske internetbanker, der giver dig mulighed for at låne så stort et beløb online, så her har de uden tvivl en fordel. Hos Basisbank skal du minimum låne 30.000 kroner, men hvis du ønsker et mindre lånebeløb, har du muligheden for at benytte dig af nogle de andre låneformidlere, som Basisbank ejer, der tilbyder mindre kviklån.

Yderligere er det en fordel med så stor fleksibilitet hos Basisbank. Du kan selv være med til at bestemme dit låns løbetid, du har mulighed for at forhøje dit lån eller indfri lånet før tid, og så kan du være sikker på, at hele låneprocessen ikke tager særligt lang tid.

Selvom der er mange fordele ved Basisbank, er der naturligvis også nogle ulemper. En af ulemperne kan være, at lånet udelukkende kan optages online. Idet Basisbank er en rendyrket internetbank, er der ikke nogen fysisk bank, du kan besøge, og dette kan for nogle mennesker være en ulempe.

Derudover skal du have fast bopæl i Danmark, så hvis du er bosiddende i udlandet, har du altså ikke mulighed for at låne penge gennem Basisbank. Derudover kan du ikke låne mindre end 30.000 kroner. Dermed egner Basisbanks lån primært til dig, der har brug for et større lån.

Lånevilkår

Selvom Basisbank gerne vil gøre det nemt og hurtigt for dig at optage et lån hos dem, er de nødt til at sikre sig, at de ikke låner penge ud til mennesker, der ikke er i stand til at betale lånet tilbage. Derfor er der en række lånekrav, som du skal opfylde, før du kan blive godkendt til at låne penge.

Det første lånekrav er et alderskrav på minimum 18 år. Du kan nemlig ikke låne penge hos Basisbank, før du officielt er myndig. Derudover skal du have et dansk CPR-nummer samt have en folkeregisteradresse i Danmark..

Derudover er der et krav om, at du skal have en fast indtægt hver måned. Dette krav er gældende, så Basisbank kan sikre sig, at du har penge nok på kontoen hver måned til at kan afdrage på din gæld. Hvis du ikke har en fast månedlig indtægt, kan du altså ikke optage et nyt lån.

Yderligere er der et lånekrav, som lyder på, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. At være registreret i en af disse to betyder, at du er en dårlig betaler, og at du tidligere har haft problemer med at afvikle din gæld. Hvis du er registreret i RKI, har du derfor ubetalt gæld stående, og så kan du altså ikke optage et nyt lån, før du er kommet ud af RKI.

Lånebeløb

Hvis du ønsker at optage et lån hos Basisbank, har du som tidligere nævnt mulighed for at optage et privatlån, et billån eller et samlelån. Det private lån giver dig mulighed for at låne fra 30.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Med privatlånet kan du få en variabel debitorrente mellem 4,95% – 19,95%, hvor den præcise rente på dit lån afhænger af, hvor god en økonomi du har. Derudover kan du selv være med til at vælge din løbetid på lånet, som strækker sig fra 1 til 15 år.

Hvis du ønsker at optage et billån hos Basisbank, kan du også låne op til 500.000 kroner, og hvis du ønsker at samle dine lån, kan du få et samlelån på op til 500.000 kroner.

Ansøgningsproces

Ansøgningsprocessen hos Basisbank er både nem og hurtig. Du ansøger om et lån ved at udfylde en låneansøgning på Basisbanks hjemmeside. Denne låneansøgning kan du udfylde på ganske få minutter, og du skal blot angive en række personlige oplysninger samt oplysninger om din økonomi.

Så snart låneansøgningen er sendt afsted, vil Basisbank foretage en kreditvurdering af dig og din økonomi, hvor de vil vurdere, hvorvidt du kan godkendes til at låne penge, og hvorvidt du opfylder lånekravene. Du kan forvente svar på din låneansøgning inden for et par timer, og hvis din ansøgning bliver godkendt, skal du blot underskrive låneaftalen med dit NemID.

Herefter vil pengene blive overført til din konto. Det kan ske enten samme dag eller inden for et par hverdage. Hos Basisbank kan du dermed forvente, at hele låneprocessen går hurtigt, og du kan være sikker på at få en hurtig udbetaling på dit lån, uanset hvor mange penge du ansøger om at låne.

Service og kvalitet

Basisbank gør meget ud af at yde en god service overfor deres kunder, således kunderne forbliver loyale. Basisbank har over 20 års erfaring på det danske lånemarked, så de ved om nogen, hvordan man driver en online bank. De var den første rendyrket internetbank på markedet i Danmark, og de har derfor skulle gå forrest, når det kommer til at drive en online bank i dagens Danmark.

Basisbank er en troværdig og erfaren låneudbyder, der altid gør sit bedste for at give dig en tryg, professionel og personlig service, og de stræber altid efter, at både produkter og serviceniveauet er af høj kvalitet.

Derfor er det også utrolig nemt at komme i kontakt med Basisbank, hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål. Du kan kontakte deres kundeservice via telefon eller mail, og deres kundeservice sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig.

Hvis du gerne vil blive klogere på dine lånemuligheder, har Basisbank også en låneberegner, som du kan benytte gratis. Låneberegneren kan give dig et bedre overblik over, hvad et bestemt lån vil komme til at koste for dig.

Opsummering

Som nævnt tidligere var Basisbank den første rendyrkede internetbank, der blev etableret i Danmark tilbage i 2000. Derfor har Basisbank været med til at sætte standarden for, hvordan online banker skal drives i Danmark.

Som en af de eneste online banker i Danmark tilbyder Basisbank lån på helt op til 500.000 kroner. Selvom du har mulighed for at få så stort et lån, er det stadig lige så nemt og hurtigt at ansøge om et lån. Basisbank tilbyder ikke kun privatlån, billån og samlelån, men de tilbyder også en række andre finansielle tjenester til nye og eksisterende kunder.

Der er altså ingen tvivl om, at mulighederne er mange hos Basisbank, og hvis du ikke er helt tilfreds med de muligheder, som Basisbank tilbyder dig, kan du også kigge nærmere på nogle af de mange andre låneformidlere, som Basisbank er ejer af.