Express Bank lån (2023) – Lån penge med Express Bank

Lån penge med express bank

På internettet findes der efterhånden mange forskellige låneudbydere. Express Bank er en af de mest erfarne på markedet, og dem kan du blive meget klogere på herunder.

Kort intro om Express Bank

Express Bank blev etableret tilbage i 1987 som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. Den internetbaserede bank har altså 35 års erfaring i bagagen, hvilket gør dem til en af de mest erfarne låneudbydere på det danske lånemarked.

Express Bank er ejet af BNP Paribas Personal Finance, som på verdensplan er at finde i mere end 30 lande med omkring 27 millioner kunder. Express Bank har sit danske hovedkontor i Taastrup, hvorfra de hjælper tusindvis af private kunder med lån og finansielle tjenester.

På grund af Express Banks oprindelse har de en stærk forankring i detailhandlen, og derfor har de et samarbejde med mere end 2000 forhandlere på tværs af landet, som tæller mange store varehuse, supermarkeder og butikskæder. Hos Express Bank løber de derfor stærkt, og hvert år modtager de mere end 400.000 låneansøgninger.

Det gør Express Bank til en af de førende online låneudbydere på det danske lånemarked, og deres mange års erfaring gør dem i stand til at give dig en professionel og troværdig rådgivning, så du kan være sikker på at få det lån, der passer allerbedst til dig.

Produkter og ydelser

Express Bank tilbyder forskellige lån til private kunder. Uanset hvilket lån, du ønsker at optage hos Express Bank, behøver du ikke at stille nogen sikkerhed for dit lån.

Først og fremmest kan du hos Express Bank ansøge om et almindeligt forbrugslån, som du kan bruge til lige det, du står og mangler ekstra penge til. Express Bank tilbyder en konkurrencedygtig rente på dit lån, hvor du selv kan være med til at bestemme løbetiden på dit lån.

Udover et almindeligt forbrugslån har du hos Express Bank også mulighed for at optage et samlelån. Skab et bedre overblik over din økonomi og lad Express Bank hjælpe dig med at samle dine lån hos dem.

Yderligere er der også andre lånetyper hos Express Bank, som du har mulighed for at optage. Du kan både ansøge om et byggelån, et ferielån eller et billån, og dermed har du altså mulighed for at målrette dit lån lidt mere, hvis du eksempelvis ved, at du skal bruge pengene på at renovere din bolig, eller du ønsker penge til en ferie sydpå.

Sidst, men ikke mindst, kan du hos Express Bank ansøge om at få et kreditkort, som giver dig mulighed for at få en kassekredit. Kortet kan du tage med dig overalt, og du kan hæve de penge, du vil, men dog ikke mere end den beløbsgrænse, der er på dit kreditkort.

Fordele og ulemper ved Express Bank

Der er både fordele og ulemper forbundet ved at låne penge hos Express Bank. En af de store fordele er blandt andet, at låneprocessen er nem og hurtig. Det er hurtigt at udfylde låneansøgningen, du kan forvente hurtigt svar på din ansøgning, og så kan du være sikker på at få pengene udbetalt inden for meget kort tid. Dermed er hele låneprocessen altså meget hurtigere, end hvis du ansøger om et tilsvarende lån i banken.

Derudover er det en fordel, at du ikke behøver at stille nogen sikkerhed for dit lån, som du ofte skal i banken. Du kan derfor selv bestemme, hvad pengene skal bruges på. Derudover leverer Express Bank yderst konkurrencedygtige renter på deres lån, og der er derfor god mulighed for at få en lavere rente end hos andre låneudbydere.

På trods af de mange gode fordele ved at låne penge hos Express Bank, skal man heller ikke glemme nogle af de ulemper, der kan være. En ulempe er blandt andet nogle af de høje omkostninger, der er forbundet med lånene, og det er vigtigt at være opmærksom på dem, så du ikke kun stirrer dig blind på en lav rente.

Derudover er der nogle ulemper i forhold til Express Banks kundeservice. Deres telefon har nemlig kun åben fra kl. 9-17 i hverdagene, så hvis du har brug for hjælp til noget om aftenen eller i weekenden, kan det være svært at komme i direkte kontakt med en medarbejder fra Express Bank.

Lånevilkår

Hos Express Bank gælder mere eller mindre de samme lånekrav, som der gør hos de fleste andre online låneudbydere. Ligesom størstedelen af alle andre låneudbydere er der et alderskrav for at låne penge, og hos Express Bank skal du være minimum 18 år for at få lov til at låne penge. Derudover skal du have et dansk CPR-nummer, og så skal du have fast bopælsadresse i Danmark.

Det er en altafgørende faktor for Express Bank, at du er i stand til at tilbagebetale dit lån til tiden. Derfor er det et krav, at du har en fast månedlig indkomst. Med en fast indtægt hver måned kan Express Bank være sikker på, at din økonomi er stabil nok til at betale lånets månedlige ydelse.

Sidst, men ikke mindst, kan eller vil Express Bank ikke give dig et lån, hvis du er registreret i RKI som en dårlig betaler. En registrering i RKI eller Debitor Registret betyder, at du har ubetalt gæld fra et tidligere lån, som du ikke har tilbagebetalt. Hvis du er registreret i RKI, bør du derfor fokusere på at få afviklet din gamle gæld, før du ansøger om et nyt lån.

Lånebeløb

Dine lånemuligheder hos Express Bank varierer en smule afhængig af, hvilken type lån du ønsker at optage. Hvis du ønsker at optage et almindeligt forbrugslån, har du mulighed for at låne fra 10.000 kroner og op til 300.000 kroner. Renten på et almindeligt forbrugslån starter fra 3,49%, og du kan selv være med til at vælge en løbetid mellem 1 og 8 år.

Hvis du ønsker at optage et samlelån hos Express Bank, kan du få et samlelån på mellem 75.000 og 500.000 kroner. Hvis du optager et samlelån hos Express Bank, sørger de for at indfri dine eksisterende lån hos de andre låneudbydere og samler dem til ét lån. Dermed får du kun ét lån med én rente og ét gebyr at forholde dig til, hvilket gør det meget nemmere at overskue din egen økonomi.

Hvis du ønsker et ferielån hos Express Bank, kan du låne fra 10.000 kroner og op til 50.000 kroner, mens du med et byggelån har mulighed for at låne fra 30.000 kroner og op til 300.000 kroner. Hvis du ansøger om at få et kreditkort, har du mulighed for at få en kassekredit på mellem 5.000 og 50.000 kroner.

Ansøgningsproces

Hos Express Bank er det nemt at ansøge om et lån. Du skal blot udfylde en låneansøgning på deres hjemmeside, hvor du skal angive en række oplysninger om dig selv og din økonomi. Derudover skal du angive, hvor mange penge du ønsker at låne, og hvor lang en løbetid du gerne vil have på lånet.

Når låneansøgningen er sendt afsted, påbegynder Express Bank en kreditvurdering af dig og din økonomi. Her vil de kigge nærmere på din privatøkonomi og vurdere, hvorvidt det ønskede lån kan godkendes eller ej. Hvis din kreditvurdering bliver godkendt, får du tilsendt det endelige lånetilbud. 

Hvis du er tilfreds med det fremsendte lånetilbud, kan du takke ja til det ved at underskrive låneaftalen med dit NemID. Herefter kan du forvente at have pengene på din konto inden for 1-2 hverdage. Hvis du ansøger om et større lånebeløb, kan der dog gå lidt længere tid, før pengene er på din konto.

Service og kvalitet

Hos Express Bank kan du være sikker på, at der er stor fokus på at yde en god service overfor kunderne. Express Bank har mange års erfaring med i bagagen, og hver dag er der mange kunder, der skal hjælpes, og låneansøgninger, der skal behandles.

Express Bank garanterer dog en tryg og sikker låneproces, og samtidig vil de gerne sørge for, at det skal være nemt og hurtigt for dig som kunde at låne penge. Selvom Express Bank har mange forhandlere rundt omkring i Danmark, som de samarbejder med, bliver kvaliteten af deres service ikke forringet.

På Express Banks hjemmeside kan du finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på de spørgsmål, du har, kan du også kontakte deres kundeservice på telefon eller mail. Deres telefonservice har dog kun åben i hverdagene mellem kl. 9 og 17, så hvis du har brug for hjælp udenfor disse åbningstider, kan der gå længere tid, før du får svar på dine spørgsmål.

Express Bank har også gjort det nemt for dig at blive klogere på dine lånemuligheder. På deres hjemmeside kan du nemlig finde en låneberegner, som kan hjælpe dig med at beregne, hvad den månedlige ydelse bliver på et lån, når du indtaster et lånebeløb og en løbetid.

Opsummering

Med 35 års erfaring bag sig er der ingen tvivl om, at Express Bank er en af førende og mest erfarne låneudbydere på det danske lånemarked. At banken blev etableret som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked betyder, at Express Bank i dag har mere end 2000 forhandlere tilknyttet, hvilket giver dig flere lånemuligheder.

Express Bank tilbyder flere forskellige lån til private kunder, og med et almindeligt forbrugslån kan du låne op til 300.000 kroner, mens du kan få et samlelån på helt op til 500.000 kroner. De tilbyder konkurrencedygtige renter, men du skal være opmærksom på de høje gebyrer og omkostninger på lånene.

Alt i alt er det dog tydeligt at se og mærke, at Express Bank gør sit allerbedste, for at det skal være nemt, hurtigt og trygt for dig at låne penge, og de mange års erfaring gør dem til en troværdig låneudbyder på et konkurrerende lånemarked.