GoLoan Lån (2023) – Lån op til 500.000 kr med GoLoan

GoLoan Lån 2022 – Lån op til 500.000 kr  med GoLoan

Vi kan alle komme ud for, at vi står og mangler flere penge i hverdagen til et projekt, en uforventet regning eller noget helt tredje. I takt med en større forespørgsel, er andelen af forskellige låneudbydere steget markant, som alle kan tilbyde hurtige lån med forskellige lånevilkår. 

Det store udvalg har dog også gjort det mere uoverskueligt at finde det rette lån fra den rette låneudbyder. Derfor kan du med rette anvende GoLoan til at beregne dit lån, ansøge om lån og indhente lånetilbud fra en række låneudbydere.   

Kort intro om GoLoan

GoLoan er en sammenlignings platform, hvor du med fordel kan søge om et lån fra forskellige låneudbydere. Du skal blot sende én ansøgning, og herefter modtager du lånetilbud fra en række forskellige låneudbydere, så du selv kan vælge det rette lån for dig.

Det er også en platform, som du kan anvende til at sammenligne lån og renter på forskellige lån. Derudover kan du også anvende platformen til at tjekke, om du kan få en lavere rente, end den du allerede betaler på dine eksisterende lån. 

Formålet med GoLoan er at skabe en overskuelig måde at indhente lån på. Det skal være hurtigt og nemt at beregne og sammenligne lån, og du skal kunne vælge mellem lån, uden at skulle indhente lån fra mange forskellige låneudbydere. Du sparer din tid, ved at lade GoLoan indhente lånetilbud fra forskellige partnere. Alle lånetilbud vil være baseret på dine lånebetingelser, såsom lånebeløb og løbetid for lånet. 

Produkter og ydelser

Hos GoLoan kan du finde en række ydelser og produkter, som alle tager afsæt i at du finder det rette lån til dine behov. Du kan anvende GoLoan låneberegner til at få en fornemmelse af, hvad et lån vil koste dig og hvilken rente, du kan forvente for dit lån.

I låneberegneren kan du indstille dit ønskede lånebeløb og løbetid for dit lån. Herefter kan du se, hvad din forventede månedlige ydelse vil være for lånet. Dermed er det et godt redskab at anvende, så du kan undersøge dine mulige omkostninger for et lån. Det giver dig også mulighed for at lege rundt med tallene, så du kan finde et lån som passer ind i dit budget.

Fra låneberegneren kan du udfylde din låneansøgning. Dette er én ansøgning, baseret på dit ønske for lånebeløb og løbetid, som vil blive sendt til GoLoans partnere. Du skal blot oplyse dine kontaktoplysninger og formålet med dit lån, og herefter vil du modtage lånetilbud fra forskellige låneudbydere. 

GoLoan tilbyder dig også samlelån. Dette er en mulighed for at samle alle dine lån, så du kun har én månedlig ydelse at betale om måneden. 

Du kan nemt ansøge om et samlelån hos GoLoan. Først skal du skabe overblik over dine nuværende lån, særligt hvor meget du mangler at tilbagebetale, samt hvor meget du betaler om måneden for disse lån. Herefter kan du anvende låneberegneren til at indtaste det lånebeløb, som er tilsvarende dine nuværende lån, og så blot vælge ‘samlelån’ som formålet for dit lån. 

Du kan oftest spare penge, når du vælger at samle dine lån. Du kan anvende GoLoans låneberegner og regneeksempler til at skabe overblik over dine lån og se, om du kan spare penge ved et samlelån. 

Fordele og ulemper ved GoLoan

Når du vælger GoLoan til at indhente lånetilbud, så får du en lang række fordele og nogle få ulemper med i dit valg.

Hele ansøgningsprocessen hos GoLoan er lavet meget simpel. Dette er en fordel for dig, da både hjemmesiden og ansøgningsformularen er enkelt og nemt at udfylde. Dermed er det gjort endnu nemmere for dig at ansøge om lån. 

Behandlingstiden hos GoLoan er også en stor fordel. Der går ikke lang tid, fra du har udfyldt ansøgningsformularen, til du modtager lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Dermed kan du hurtigt få adgang til at sammenligne dine muligheder, og når først du har valgt en låneudbyder, så kan du også forvente en hurtig udbetaling af dit lån. 

GoLoans online format er også en stor fordel: Du har adgang til en lang række materialer, regneeksempler, information og online hjælp. Dermed er det blevet nemt og sikkert at ansøge om lån online, hvor du kan forvente samme gode standard af lån, som hvis du var taget i banken.

En ulempe ved GoLoan er dog også det online format. For selvom formatet gør det nemt og ligetil at anvende, så er det online format også mindre personligt end hvis du for eksempel tog en tur i banken. 

Du bør også være opmærksom på en anden ulempe: Grænsen for lånebeløbet. Hos GoLoan kan du låne fra 20.000 kroner til 500.000 kroner. Dermed er det ikke sikkert, at GoLoan kan tilbyde dig et lån, som passer til dine behov, afhængigt af hvor stort eller lille et beløb, du ønsker at låne.  

Lånevilkår

Hvis du vil ansøge om et lån hos GoLoan, så er der en række krav som du skal opfylde, før du kan blive godkendt til et lån. 

Først og fremmest så skal du være fyldt 25 år og have fast bopæl i Danmark. Derudover skal du også have NemID, da dette anvendes til at verificere din identitet, når du ansøger om lånet. 

Det er også et krav, at du ikke er registreret i Debitor Registret eller i RKI. Dette skyldes, at der vil blive foretaget en kreditvurdering af din økonomi for at sikre, at du har økonomisk råderum til at afdrage lånet. 

Derudover er det også et krav, at du kan bevise, at du har en fast indtægt og en stabil økonomi. Derfor skal du have en indtægt på minimum 120.000 kroner om året, for at kunne ansøge om et lån gennem GoLoan. 

Lånebeløb

Som nævnt tidligere kan du hos GoLoan ansøge om et forbrugslån på mellem 20.000 kroner og 300.000 kroner, eller et samlelån på op til 500.000 kroner. Du kan vælge en løbetid på mellem 1 år og helt op til 12 år. Debitorrenten på et lån ligger på mellem 3,55% og op til 14,92%, og kan variere fra låneudbyder til låneudbyder. 

Hvis du for eksempel ønsker et lån på 150.000 kroner, med en løbetid på 10 år, så kan du forvente en månedlig ydelse på mellem 1531 kroner og 2385 kroner. Den månedlige ydelse afhænger af debitorrenten, som kan variere mellem 3,55% og 14,92%. ÅOP for dette lån vil derfor være mellem 4,26% og 15,64%. Hvis stiftelsesomkostningerne for dette lån er 2.250 kroner, så vil den samlede tilbagebetaling for lånet være på mellem 183.769 kroner og 286.246 kroner. 

Du kan selv undersøge dit ønskede lånebeløb og den samlede pris for dit lån, ved at anvende GoLoans låneberegner. Her kan du få oplyst debitorrente, ÅOP, kreditomkostninger, endelige tilbagebetaling og åbningsgebyr for et lån, inden du indhenter lånetilbud. Dermed kan du nemmere vurdere, om det ønskede lånebeløb passer til din økonomi. 

Ansøgningsproces

Ansøgningsprocessen gennem GoLoan er lavet meget simpel. Når først du har udfyldt låneberegneren, skal du udfylde ansøgningsformularen med dine kontaktoplysninger, og verificere din identitet med NemID. Herefter bliver din ansøgning sendt til alle GoLoans partnere, som vil vurdere hvorvidt de kan låne dig penge.

Herefter vil du modtage lånetilbud fra en række låneudbydere, baseret på dit ønskede lånebeløb og løbetid. Du kan hermed evaluere de modtagne lånetilbud, og sammenligne dine muligheder. Når først du har valgt det lån, som passer til dig, så vil GoLoan orientere låneudbyderen som din accept af lånet. 

Herefter skal du blot gennemgå de sidste forhold, før du kan få udbetalt dit lån. Du kan oftest forvente lånet udbetalt på din konto samme dag, som du har udfyldt de sidste forhold hos låneudbyderen.  

Service og kvalitet

Det gennemgående tema hos GoLoan er en nemt og ligetil proces. Dette gør sig også gældende for deres service. Du kan kontakte GoLoan både via online chat, mail eller via telefon. Du kan sende mail med spørgsmål eller bekymringer når som helst i døgnet, og forvente hurtigt svar indenfor få dage. 

Du har også mulighed for at chatte med GoLoan på deres hjemmeside. Her kan du stille alle de spørgsmål, du sidder med, og få hurtigt svar på stedet. 

Hvis du ønsker personlig hjælp, så kan du ringe til GoLoan alle hverdage mellem 9 og 15. Alle er velkomne til at ringe ind, uanset om du allerede er blevet godkendt til et lån, eller hvis du går og overvejer at ansøge om et lån. Du kan tage en snak om dine overvejelser eller bekymringer, og blive vejledt i dit valg om det rette lån. 

Ansøgningsprocessen går hurtigt og den hurtige behandlingstid kommer tid til gode. Du kan nemlig forvente hurtigt svar, og dermed også en hurtig udbetaling af dit lån. 

GoLoan har en lang række forskellige partnere, og derfor kan du også forvente forskellige lån, renter og lånevilkår. Dette er en stor fordel for dig, da du dermed får en varieret række tilbud, så du kan finde et lån, som passer bedst til dine behov og dit personlige budget. 

Opsummering

Hvis du leder efter en hurtig og simpel måde at indhente gode lånetilbud på, så er GoLoan en god mulighed for dig. GoLoan er en simpel sammenlignings platform, hvor du kan ansøge om lån på mellem 20.000 kroner og 500.000 kroner. Herefter kan du selv vælge, hvilket lån som passer bedst til dine behov. 

Ansøgningsprocessen er hurtig og simpel, så der går ikke lang tid fra du indsender en ansøgning, til du modtager lånetilbud. Herefter kan du vælge den rette låneudbyder, og forvente en hurtig udbetaling af dit lån. 

Med få lånevilkår er GoLoan en god mulighed for mange mennesker med forskellige situationer. Du kan helt uforpligtende indhente lånetilbud og selv sammenligne dine muligheder, uden du skal bekymre dig om at stille sikkerhed for dit lån eller bruge lang tid på at indhente lånetilbud fra forskellige låneudbydere.