Lånlet Lån (2023) – Små hurtige lån mellem 10.000 og 50.000 kr.

Lånlet-anmeldelse

Der findes efterhånden så mange forskellige låneudbydere på det danske lånemarked, at det kan være svært at finde ud af, hvor man skal gå hen for at få det rette lån. Derfor gør du klogt i at undersøge de forskellige låneudbydere, før du træffer din beslutning. Herunder kan du blive klogere på Lånlet.

Kort intro om Lånlet

Lånlet er en dansk låneudbyder, der har eksisteret på det danske lånemarked siden 2000. Lånlet er ejet af den danske internetbank, Basisbank, hvilket betyder, at det faktisk er Basisbank, der udbetaler penge til dig, når du ansøger om et lån hos Lånlet. Basisbank er dog en af de mest anerkendte og troværdige online låneudbydere i Danmark, så du er i trygge hænder hos Lånlet.

Lånlet tilbyder mindre forbrugslån til danske kunder, og de har gennem tiden hjulpet tusindvis af danskere med at låne penge. Hverken Lånlet eller Basisbank har nogen fysiske banker i Danmark, så det hele foregår udelukkende online.

Lånlet har i høj grad kunderne i fokus, for de ønsker at gøre det så nemt og hurtigt som muligt for dig at låne penge. Hele låneprocessen er nem og hurtig, og du kan hurtigt komme i kontakt med Lånlet, hvis du har spørgsmål til dit lån, ansøgningen eller lignende.

Produkter og ydelser

Idet Lånlet er en mindre låneudbyder, der er ejet af Basisbank, har du ikke så mange forskellige lånemuligheder at vælge imellem. Hos Lånlet har du nemlig kun mulighed for at optage et mindre forbrugslån, som for mange betegnes som et kviklån. Derfor kan du kun låne et mindre beløb hos Lånlet.

Til gengæld er det helt op til dig, hvad du vil bruge pengene til. Om du drømmer om en rejse sydpå, en ny computer til studiet eller måske en ny sofa til stuen er underordnet, for du skal ikke stå til regnskab overfor Lånlet i forhold til, hvad lånet skal bruges på. Så længe du sørger for at tilbagebetale dit lån til tiden, kan du bruge pengene, som du vil.

Hvis du har brug for at låne flere penge end det, Lånlet kan tilbyde, eller du er på udkig efter en anden type lån, kan du med fordel tage et kig hos Basisbank, som ejer Lånlet. Basisbank er en større låneudbyder, og derfor tilbyder de flere forskellige lån og finansielle tjenester, end Lånlet gør.

Fordele og ulemper ved Lånlet

I og med Lånlet er en mindre låneudbyder med kun én type lån, kan du forvente at få en hurtig låneproces, hvilket er en stor fordel. Ansøgningen er hurtig at udfylde, og du kan forvente at få en hurtig udbetaling på dit lån. Dermed kan du altså være heldig at have pengene på din konto den samme dag, som du har ansøgt om lånet.

Derudover er det en fordel, at Lånlets hjemmeside er nem og enkel at overskue, så du skal ikke bruge for lang tid på at navigere rundt på deres hjemmeside. Desuden kan du som regel selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån, så du selv kan være med til at vælge, hvor lang tid du vil bruge på at tilbagebetale dit lån.

Der er dog også nogle ulemper forbundet ved at låne penge hos Lånlet. Du har eksempelvis ikke en særlig stor valgfrihed i forhold til lånebeløbet, da du kun kan låne mellem 10.000-50.000 kroner. Her kan du nemt finde andre låneudbydere, der giver dig en større valgfrihed.

Derudover er den forholdsvis høje rente også en ulempe. Hos Lånlet er minimumsrenten nemlig forholdsvis høj, hvor du som regel sagtens kan finde den billigere andre steder. Generelt skal du være opmærksom på den høje rente, når du optager mindre kviklån.

Lånevilkår

Lånlet stiller egentlig ikke mange krav til dig som låntager. Dog er disse krav vigtige at opfylde, og det er desuden de krav, som de fleste låneudbydere opstiller, når du ansøger om et lån. 

Når du ansøger om et lån hos Lånlet, skal du være fyldt 18 år. Derudover skal du have fast bopæl, og så er det et krav, at du har en fast indtægt hver måned. Den faste månedlige indkomst er vigtig for Lånlet, for det er deres garanti for, at du har penge nok hver måned til at kan afdrage på dit lån.

Når du ansøger om et lån hos Lånlet, må du heller ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Det er meget svært for dig at låne penge nogen steder, hvis du er registreret i RKI, fordi det er en indikation på, at du har problemer med at tilbagebetale lån.

Sidst, men ikke mindst, skal du have et dansk CPR-nummer samt et NemID. Disse er vigtige at have, fordi det gør Lånlet i stand til at indhente økonomiske oplysninger om dig, som de skal bruge til deres kreditvurdering af dig, når du har ansøgt om lånet. Desuden skal du bruge dit NemID til at underskrive din låneaftale med Lånlet.

Lånebeløb

Hvis du ønsker at låne penge hos Lånlet, kan du ansøge om at låne fra 10.000 kroner og op til 50.000 kroner. Det er altså et relativt mindre lånebeløb sammenlignet med mange andre online låneudbydere. Det forholdsvis lave lånebeløb betyder dog, at du har mulighed for at få lånet udbetalt til din konto allerede samme dag, som du har ansøgt om det, hvis du vel at mærke ansøger om det inden for Lånlets ekspeditionstid.

Uanset hvilket lånebeløb du vil ansøge om, kan du selv være med til at bestemme løbetiden på dit lån. Du kan vælge en løbetid fra 1 til 6 år, så det er op til dig, hvor hurtigt du ønsker at indfri din gæld. Du er desuden altid velkommen til at indfri dit lån før tid, hvis du har mulighed for det.

Med et lån hos Lånlet kan du forvente et rentespænd på 9,95-20,95%, hvilket betyder, at det er en høj rente sammenlignet med andre låneudbydere. I og med du kun kan låne op til 50.000 kroner, kan du dog relativt hurtigt få indfriet din gæld, så du undgår at betale den høje rente i for mange måneder.

Ansøgningsproces

Som tidligere nævnt ønsker Lånlet at gøre det nemt og hurtigt for dig at låne penge. Derfor kan du forvente en hurtig ansøgningsproces og en hurtig ekspeditionstid. For at låne penge hos Lånlet skal du først udfylde en låneansøgning, som du finder på deres hjemmeside. Den tager kun ganske kort tid at udfylde. I ansøgningen skal du vælge det lånebeløb, du gerne vil optage, og så skal du vælge den ønskede løbetid på lånet.

Herefter bliver du sendt videre, hvor du så skal angive en række oplysninger om dig selv, din husstand og din økonomi. Når alle felter er blevet udfyldt, sender du låneansøgningen afsted, så Lånlet kan påbegynde deres kreditvurdering af dig.

Når Lånlet har godkendt din låneansøgning, vil du modtage et lånetilbud fra dem, og hvis du er tilfreds med det, skal du blot underskrive låneaftalen med dit NemID. Herefter kan du læne dig tilbage og vente på, at pengene bliver overført til din konto. Hvis du ansøger om lånet inden for Lånlets ekspeditionstid, kan du være heldig at have pengene på din konto samme dag, men ellers vil pengene stå på din konto indenfor 1-2 dage.

Service og kvalitet

For Lånlet er det vigtigt, at kunderne er i centrum. Derfor skal hele låneprocessen gerne være så nem og hurtig som muligt, så du som forbruger skal vente så kort tid som muligt på at få dit lån. Med over 20 års erfaring har Lånlet efterhånden hjulpet tusindvis af kunder med at låne penge, så de har gennem årene opnået en vis anerkendelse og troværdighed.

Hos Lånlet kan du derfor forvente at få en god service, hvor du står i centrum. Den store tilfredshed blandt kunderne afspejles også i det faktum, at Lånlet har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og bedømmelsen er baseret på næsten 500 anmeldelser. Mange kunder fremhæver den hurtige og effektive låneproces samt den gode service fra Lånlets medarbejdere.

Hvis du i løbet af låneprocessen har brug for hjælp til din ansøgning, eller du har spørgsmål til dit lån, kan du nemlig altid kontakte Lånlets kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan enten kontakte dem ved at sende en mail, eller du kan ringe til dem på 70 20 58 33. Deres telefoniske kundeservice har åbent alle dage i ugen, så det skulle gerne være nemt at komme i kontakt med dem.

Opsummering

Lånlet er den rette låneudbyder for dig, hvis du står og mangler et mindre forbrugslån, hvor du relativt hurtigt kan betale lånet tilbage igen. Du kan låne mellem 10.000-50.000 kroner med en løbetid fra 1 til 6 år.

Lånlet er ejet af Basisbank, som er en af de mest anerkendte og erfarne internetbanker på det danske lånemarked. Det betyder, at det vil være Basisbank, der udbetaler pengene til dig, og dermed fungerer Lånlet altså som en låneformidler for Basisbank.

Du kan derfor føle dig helt tryg, når du ansøger om et lån hos Lånlet. Deres mange års erfaring på lånemarkedet gør dem kompetente og troværdige, og de har efterhånden hjulpet tusindvis af danskere med at låne penge. Du skal dog være opmærksom på den høje rente, der vil være på det lån, du optager hos Lånlet.

Lånlet scorer højt på Trustpilot, og det gør de, fordi de blandt andet yder en hurtig service, som gør det nemt og hurtigt for dig at optage et lån. Det er derfor ideelt at ansøge om et lån hos Lånlet, hvis du akut står og mangler flere penge.