L’easy Minilån – Få et lille lån med L’easy

leasy minilån

Leasy er en af ​​de mest kendte långivere på markedet, og de giver også en høj andel af låneansøgninger. De ejes af virksomheden Thorns, som har næsten 50 års erfaring i branchen. Derfor kan du føle dig helt sikker, når du tager et Leasy minilån.

Vores anmeldelse af L’easy Minilån

LEASY har mange tilfredse kunder, hvilket ikke er så overraskende. Da LEASY er et stort kreditinstitut, er det en stabil og seriøs virksomhed.

Selv deres mindste lån er imidlertid store og at kalde dem “minilån” føles vildledende. Det mindste lån, de tilbyder, er mange tusinder af kroner med en tilbagebetalingstid på et år.

De har både opstartsgebyrer og avisgebyrer, som klart afskrives, når lånet tages. Det faktum, at gebyrerne er lette at opdage, kan være til deres fordel, men i betragtning af at de tilbyder “minilån” er omkostningerne usædvanligt høje.

Hvis der hurtigt er behov for penge, kan det være en god løsning, forudsat at du har råd til at betale tilbage det lån, du skal til. Selv hvis du er nødt til at låne til noget ukonventionelt, kan det være passende, da virksomheden ikke tager information om, hvad lånet skal bruges til.

Men enhver, der har en ustabil økonomi og har til hensigt at bruge den på luksusforbrug, bør ikke. Lånet bliver uundgåeligt meget dyrt og bør derfor ikke ses som et let alternativ.

Kort intro om L’easy Minilån

Når du hører navnet L’easy, så løber tankerne sikkert hurtigt hen på Peter, som smilende på TV lover at komme og installere dine hårde hvidevarer for dig. Men L’easy handler ikke kun om hårde hvidevarer og god installationsservice. Siden L’Easy blev grundlagt i 1985 har firmaet vokset sig større, og kan i dag også tilbyde minilån. 

Målet for disse har hele tiden været at gøre minilån nemme og tilgængelige for alle, når behovet opstår akut. Derfor har L’Easy arbejdet på at gøre både ansøgningen og udbetalingen til en nem og hurtig proces, så forbrugere modtager deres udbetaling inden for kort tid. 

L'easy Minilån - Få et lille lån med L'easy

Et minilån hos L’Easy betyder også, at du bliver kunde hos Facit Bank. For i praksis så er det ikke L’Easy som låner dig pengene direkte. I stedet er L’Easy kreditformidler for banken, som er et samarbejde hvor L’Easy formidler bankens lån til dig, og så bliver du kunde hos Facit Bank når du tager et minilån hos L’Easy. 

Fordele og ulemper ved L’easy Minilån

Fordele

✅Populær låneudbyder
✅Godkender mange ansøgninger
✅Enkel og hurtig service

Ulemper

⛔️Accepterer ikke betalingsanmærkninger
⛔️Lettere uoverskuelig hjemmeside
⛔️Kan medføre uventede omkostninger

Når du vælger at optage et minilån fra L’Easy, så kommer dette lån med en lang række fordele og et par enkelte ulemper, som du bør være opmærksom på. 

Først og fremmest så giver L’Easy dig muligheden for at foretaget et forbrugslån, hvor du ikke skal stille nogen form for sikkerhed eller redegøre for hvad lånet skal bruges til. Dermed er det en enkel og nem måde at låne et større forbrugslån, uden du skal gå igennem en længere godkendelsesproces, som du for eksempel skal igennem hos en bank. 

Ansøgningsprocessen er lavet enkelt, så du hurtigt får svar tilbage på din ansøgning. Faktisk kan du forvente svar på din ansøgningen inden for helt ned til 1 time efter du har ansøgt. Den simple ansøgningsproces hænger også sammen med den fleksible natur af lånet: Du vælger nemlig helt selv beløbet og tilbagebetalingsperioden, så hele lånet bliver skabt på dine præmisser. 

Som en del af den gode kundeservice, som du vil modtage hos L’Easy, så kan du indfri dit lån før tid, helt uden at det koster dig noget. Men på alle parametre er kundeservicen i top, og du vil finde god hjælp og vejledning både hos L’Easy, men også hos Facit Bank når først du har modtaget lånet. 

De få ulemper, som du bør være opmærksom på, er for det første omkostningerne for dit lån. For ligesom med så mange andre forbrugslån, så er renten på et lån fra L’Easy også ret høj, så dermed er et minilån oftest en dyrere måde at låne penge på. Dog kommer dette altid an på dit låns størrelse og tilbagebetalingsperiode, så gå hellere ind på L’Easys hjemmeside og anvend låneberegneren til at få et overblik over dine låneomkostninger. 

Derudover kan det måske virke lidt forvirrende, at du foretager et lån hos L’Easy, men at du helt reelt set låner penge hos Facit Bank og bliver kunde hos Facit Bank. Men vend det i stedet om på hovedet og ansku det således: L’Easy bank skaber kontakten og du får et nemt lån fra Facit Bank. Og i sidste ende har du adgang til råd, vejledning og god kundeservice fra både L’Easy og fra Facit Bank. 

Lånevilkår

L’Easy tilbyder forbrugslån på mellem 10.000 og 50.000 kroner. Som forbruger vælger du selv tilbagebetalingsperioden, som kan ligge mellem 730 dage og op til 3650 dage. Du bliver tilbudt en variabel rente på mellem 11,94% og 24,87%. Du får inden for 1-2 hverdage udbetalt lånet til din bankkonto og har herefter 14 dages fortrydelsesret på lånet

Med Leasy minilån kan du låne op til 10.000 kr med en løbetid på 12, 24 eller 36 måneder.

Du har mulighed for at ansøge om to betalingsfrie måneder i løbetid. Imidlertid falder disse to måneder muligvis ikke i det samme kalenderår. Hvis du ønsker en gratis måned, skal du underrette deres kundeservice senest den 5. i den måned, du ønsker at betale gratis. Det vil sige, hvis du ønsker at have juli som en gratis måned, skal du give dem besked senest den 5. juli. 

Du skal være fyldt 21 år for at foretage et minilån hos L’Easy. Derudover skal du have en dansk folkeregisteradresse samt have bopæl i Danmark, når du ansøger og modtager lånet. Dette betyder også, at du skal have et dansk CPR-nummer og et NemID.

Du må ikke være registreret i hverken Debitor registret eller i RKI, når du vil ansøge om et minilån fra L’Easy. Derudover skal du kunne bevise, at du har en fast månedlig indtægt, som giver dig økonomisk råderum til at håndtere afdragene på dit minilån. 

Lånebeløb

Dit første skridt i ansøgningen er at gå ind på L’Easys hjemmeside og angive det ønskede beløb og tilbagebetalingsperiode i låneberegneren. Herefter får du en oversigt over dine omkostninger for lånet. Når du er tilfreds med dine præmisser for lånet, så skal du trykke ‘Ansøg nu’. 

Herefter kommer du til en side, hvor du skal udfylde en række personlige oplysninger. Du skal angive dit fulde navn, adresse, telefonnummer, e-mail og din fødselsdato. Alle disse oplysninger bliver behandlet fortroligt, og anvendes blot til at identificere dig i ansøgningsprocessen. På samme side skal du også acceptere L’Easys lånebetingelser. Derudover skal du acceptere, at L’Easy løbende må indhente dine kreditoplysninger hos kreditoplysningsbureauer og advarselsregistre. Dette er nødvendigt for at finde oplysninger om din økonomi, for at kunne godkende dig til et lån. 

På den efterfølgende side skal du anvende dit NemID til at logge ind og bekræfte din identitet. Herefter modtager du en kvittering på din ansøgning. Efter kort tid vil du per email modtage besked om du er blevet godkendt til et lån, og hvis dette er tilfældet, vil lånet blive udbetalt til din bankkonto indenfor 1-2 hverdage.

Lån Ansøgning Process

Leasy minilån gælder direkte og let på deres hjemmeside. Der udfylder du dine oplysninger og indsender din ansøgning. Du vil modtage svar relativt hurtigt (inden for 24 timer i åbningstiden), og når du først har modtaget din låneaftale, kan du underskrive online med e-legitimationsoplysninger. Naturligvis kan du også vælge at få låneaftalen sendt med mail, underskrive for hånd og derefter sende den tilbage til Leasy. Bemærk dog, at processen tager et par dage ekstra derefter.

Tilbagebetaling sker enten via betalingsvoucher eller direkte debitering, og depositum og administrationsgebyr tilføjes for hver betalingsmetode.

Når du har godkendt din aftale, vil du blive betalt samme dag eller senest dagen efter.

Service og kvalitet

Leasy er en meget velkendt spiller og et af de mest godkendte låneselskaber på markedet. De stiller rimelige, men ikke for høje krav til dig som låntager.

Deres websted er let at forstå og klikke rundt. Når du ansøger om Leasy Minilån online er det en enkel og problemfri proces. Hvis du støder på problemer, kan du nemt komme i kontakt med kundeservice, da de har gode åbningstider, selv i weekenden. På hverdage er de åbne 8 til 18 og i weekenderne 10 til 16.

Det kan dog være vanskeligt at finde svar på ofte stillede spørgsmål på deres hjemmeside, og derfor skal du altid kontrollere deres vilkår.

Kundeservicen hos L’Easy er i top. Du kan nemt komme i kontakt med L’Easy både via email og per telefon. Der tilbydes ingen online chat på hjemmesiden, men i stedet har L’Easys kundeservice døgnåbent, så du kan ringe og få hjælp eller rådgivning lige når det passer dig. Den gode kundeservice står klar til både at svare på spørgsmål eller til at rådgive dig, hvis du går og overvejer et lån fra L’Easy.

Udover den gode kundeservice fra L’Easy, så får du som ny kunde hos Facit Bank også adgang til hjælpsom kundeservice fra banken. Denne kundeservice er særligt egnet når først du har ansøgt eller har modtaget dit lån, da Facit Bank kan rådgive dig omkring anvendelsen af dit lån og indfrielsen af dit minilån. 

Kvaliteten hos L’Easys minilån er også i top. Brugervenligheden på hjemmesiden gør det til en overskuelig og professionel hjemmeside, hvor du nemt og sikkert kan få oplysninger om dit lån, priser og aftaler. Dermed skabes der trygge rammer for forbrugerne, så du nemt og hurtigt kan tage et online lån. Derudover er behandlingstiden på din ansøgning også kort. Der kan gå helt ned til en time fra du ansøger, til du får svar på din ansøgning. Herefter går der omkring 1-2 hverdage før din udbetaling går igennem. Derfor er det både, sikkert, nemt og hurtigt at foretage et online minilån hos L’Easy. 

Sikkerhed med Leasy Minilån

Leasy ejes af Thorn, der tilbyder flere finansielle tjenester og er en stor aktør på markedet. Leasy er altid ærlig og leverer det, de lover, så du kan altid føle dig sikker, når du ansøger om Leasy Min-lån.

Leasys tal taler for sig selv. De er en af ​​de førende aktører på markedet og bliver kun større og større. De er et populært valg blandt mange låntagere og har en stor samling af tilfredse kunder, som de har hjulpet på bunken, når det kommer til personlig økonomi.

Opsummering

Leasy Minilån er en god mulighed for dem, der opfylder deres grundlæggende krav. De godkender en stor del af de låneansøgninger, der kommer ind, og har mange års erfaring bag sig. Et populært valg blandt mange låntagere!

L’Easy er en nem og hurtig måde at ansøge om et lån online. Ansøgningsprocessen er simpel og ligetil, og når først du er blevet godkendt til et lån, så går der kun et par dage før din udbetaling går igennem. Dermed er det en hurtig løsning, hvis du akut står og mangler penge her og nu.

Med en nem og overskuelig hjemmeside er L’Easy en tryg og nem måde at få et overblik over dine omkostninger for et lån, samt lånevilkår og andre vigtige detaljer. Du vælger helt selv størrelsen på dit lån samt tilbagebetalingsperioden.