Nordcredit Lån (2023) – Få en kredit mellem 10-20.000 kr med Nordcredit

nordcredit-anmeldelse

Der kan være mange grunde til, at du ønsker flere penge på din konto. Du kan have uforudsete regninger, større poster i dit budget, eller behov for en renovering eller udskiftning af noget i hjemmet. 

Uanset hvorfor du ønsker mere luft i dit månedlige budget, kan du finde gode muligheder online. For mange er forbrugslån blevet en populær løsning, hvor du kan låne penge til lige hvad du ønsker. 

Men der findes andre muligheder, som både kan være billigere og mere fleksible end et forbrugslån. For eksempel kan du ansøge om kredit fra en online bank, og dermed have ekstra penge på din konto, som du kun betaler renter af, hvis du rent faktisk bruger pengene. 

Hos Nordcredit er dette en mulighed, som du kan ansøge om. Som en online bank foregår det hele online, hvor du vil kunne se din online kredit og anmode om at få dele af kreditten udbetalt til din bankkonto. 

Kort intro om Nordcredit

Nordcredit er ejet af det finske selskab Lainasto Oy, som sørger for at skabe særligt fokus på god kundeservice. Lainasto Oy har eksisteret siden 2011, men Nordcredit er en relativ ny udbyder på det danske marked.

Nordcredit tilbyder en fleksibel kassekredit online, hvor du selv kan bestemme hvor meget du vil have udbetalt, samt hvor lang en tilbagebetalingsperiode, du ønsker. Dermed kan du få mellem 1.000 kroner og 20.000 kroner i kredit på din konto. 

Produkter og ydelser

Nordcredit tilbyder en kredit på mellem 1.000 kroner og 20.000 kroner. Du kan selv vælge tilbagebetalingsperioden, så du kan tilpasse din kredit og tilbagebetaling efter dit personlige budget,.

Et lån hos Nordcredit er ikke som almindelige forbrugslån, hvor du får det fulde beløb udbetalt til din konto med det samme. I stedet er Nordcredit en mulighed for en kassekredit, hvor du godkendes til en kredit, som vil være til rådighed online.

Baseret på din kredit kan du vælge at få udbetalt dele af din kredit til din konto. Du kan få udbetalt op til 5.000 kroner af din kassekredit af gangen. Herefter er denne kredit et disponibelt beløb, som du har mulighed at anvende, når behovet opstår. 

Du betaler kun renter af den del af beløbet, som du bruger. Dermed kan du ansøge om din kredit, men kun betale et beløb tilbage, svarende til renten på den del af kreditten, som du har anvendt. 

På Nordcredits hjemmeside kan du anvende deres låneberegner til at undersøge de specifikke lånevilkår og priser på din ønskede kredit. Du kan indstille beregneren til det ønskede kreditbeløb og få oplyst den månedlige rente, den årlige debitorrente, ÅOP og afdraget på tilbagebetaling. 

Dermed har du rig mulighed for at overveje dine muligheder, så du kan vælge et kreditbeløb som passer til dine behov, samt dit månedlige budget. Herefter er ansøgningsprocessen hos Nordcredit nem og simpel, og du vil hurtigt kunne forvente svar på din ansøgning. 

Fordele og ulemper ved Nordcredit

En fordel ved en kassekredit hos Nordcredit er, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. I stedet har du fri mulighed for selv at vælge, hvad du vil bruge dine penge på. 

Derudover er ansøgningsprocessen og udbetalingsperioden også en stor fordel. Det er nemt og hurtigt at sende sin ansøgning afsted til Nordcredit, og herefter kan du forvente hurtigt svar tilbage. Hvis du ønsker det, kan du vælge at modtage dine penge samme dag, som du har ansøgt hos Nordcredit. 

Du vælger helt selv hvor lang en tilbagebetalingsperiode, du ønsker for din kassekredit. Derudover kan du også indfri lånet før tid, uden det koster dig ekstra omkostninger. 

En kassekredit fra Nordcredit har også den fordel, at du kun betaler for den kredit, som du anvender. Dermed er det en god mulighed for at have en økonomisk buffer på din konto, så du har adgang til penge, hvis behovet opstår, uden du skal betale for pengene. 

En ulempe kan være formatet for udbetalingen af din kredit. Når du godkendes til en kredit, så kan du se den fulde kredit online. Herefter kan du anmode om at få udbetalt din kredit på din konto, men denne kan kun blive udbetalt i installationer af 5.000 kroner af gangen. 

Herefter skal du betale minimum to afdrag på dit lån, før du kan få yderligere 5.000 kroner af din kredit udbetalt. 

Derudover går der op til 48 timer fra du anmoder om at få udbetalt din kredit, til pengene er på din konto. Du kan også vælge en straksudbetaling, men dette koster 30% af udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højst 1.199 kroner. 

En anden ulempe er de høje omkostninger, som er forbundet med kredit fra Nordcredit. Der er både oprettelsesgebyr og en højere rente, så ÅOP for dine kredit vil være høj.  

En anden høj omkostning er også det gebyr, som du skal betale, når du vil have udbetalinger af din kredit ud over din første udbetaling. Når du ønsker at bruge din kredit efter din første udbetaling, vil hver udbetaling koste 20% af udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højst 395 kroner. 

Lånevilkår

Hvis du vil ansøge om en kassekredit hos Nordcredit, så er der en række krav som du skal opfylde, før du kan blive godkendt til din kredit. 

Først og fremmest skal du være fyldt 20 år og bo på en dansk folkeregisteradresse. Du skal også have et dansk telefonnummer og have en konto i en dansk bank. 

Det er også et krav, at du har et NemID. Dette anvendes nemlig til at verificere din identitet og skrive under på din låneansøgning. 

Nordcredit kræver også, at du ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI. Dette skyldes, at du skal have en stabil og sund økonomi, for at kunne få en kredit og kunne tilbagebetale din gæld. Hvis ikke du kan dette, bliver du ikke anset for at kunne tilbagebetale din kredit, og dermed kan du ikke blive godkendt til en kassekredit hos Nordcredit.  

Lånebeløb

Du kan ansøge om en kassekredit på mellem 1.000 kroner og 20.000 kroner. Du vælger helt selv tilbagebetalingsperioden, så du kan få fleksibilitet med i din kredit. Debitorrenten hos Nordcredit ligger fast på 22,5%. Dog betaler du kun renter af dét beløb, som du anvender af din kredit. 

De samlede udgifter på en kredit afhænger af kreditbeløbet og tilbagebetalingsperioden. Hvis du for eksempel ansøger om en kredit på 5.000 kroner med en ligelig betalings over 12 måneder, og du fuldt udnytter hele kreditten, så kan du forvente følgende omkostninger: ÅOP for dette lån vil være 24,97%, og de samlede omkostninger for kreditten vil være på 630 kroner. Den samlede tilbagebetaling fordelt på 12 måneder er i alt 5.630 kroner til en fast debitorrente på 22,5%. 

Ved dette eksempel, såvel som alle andre kreditter, vil du kunne anmode om straksudbetaling for et gebyr på 30% af udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højst 1.199 kroner. 

Derudover kan du ønske at bruge din kredit efter din første udbetaling. Her vil hver udbetaling koste et gebyr på 20% af udbetalingsbeløbet, dog mindst 45 kroner og højst 395 kroner. 

Du kan selv undersøge dit ønskede kreditbeløb og den samlede pris på din kredit, ved at anvende Nordcredits låneberegner. Her kan du se ÅOP, den månedlige rente, den årlige debitorrente og afdraget på tilbagebetalingen.  

Ansøgningsproces

Ansøgningsprocessen hos Nordcredit er simpel og enkel. Du starter med at vælge det ønskede kreditbeløb og tryk ansøg om kredit. Herefter skal du oprette en profil med dine personlige oplysninger. 

Herefter skal du logge ind med NemID og vælge udbetalingsbeløbet, som du ønsker udbetalt i første udbetaling, samt om du ønsker beløbet som en straksoverførsel. Herefter sender du ansøgningen afsted.

Du skal afvente svar på din ansøgning. Der går oftest ikke mange dage fra du har sendt din ansøgning, til du enten bliver godkendt eller afvist til en kassekredit. 

Hvis du bliver godkendt, så kan du se din kassekredit online med det samme. Herefter vil det ønskede beløb, dog højst op til 5.000 kroner, blive udbetalt indenfor 48 timer, med undtagelse hvis du har betalt for en straksudbetaling. 

Service og kvalitet

Nordcredit har til formål, at give kunder adgang til en nem og hurtig kassekredit, så alle har mulighed for et større disponibelt beløb på deres konto om måneden. Du kan hurtigt og nemt udfylde ansøgningsformularen online og få hurtigt svar. 

Har du brug for hjælp, så sidder venlige og kompetente medarbejdere klar til at vejlede og rådgive dig. Du kan altid sende en mail til Nordcredit, og herefter kan du forvente svar indenfor få dage. 

Ønsker du personlig hjælp, så kan du ringe til Nordcredit alle hverdage mellem klokken 9 og 16. Du kan ringe ind uanset om du allerede har ansøgt om en kassekredit, eller hvis du går og overvejer at sende en ansøgning afsted. 

Med en nem og overskuelig hjemmeside kan du også finde hjælp og informationer online. Du kan anvende Nordcredits online låneberegner til at finde oplysninger om din ønskede kredit. Derudover er der en FAQ til rådighed, så du kan finde god information på den brugervenlige hjemmeside.   

Opsummering

Hvis du leder efter en hurtig og simpel måde at ansøge om en kassekredit, så du kan have flere penge til rådighed på din konto, så er Nordcredits en god mulighed for dig. Den brugervenlige hjemmeside og simple ansøgningsformular gør det nemt og enkelt for dig at ansøge om en kredit på mellem 1.000 kroner og 20.000 kroner. 

Du kan forvente at høre tilbage på din ansøgning inden for få dage, og herefter vil pengene være til disposition på din konto indenfor 48 timer. Du kan også betale for en straksudbetaling, og dermed få pengene så snart du er blevet godkendt til en kassekredit. 

Med få lånevilkår er Nordcredit en god mulighed for mange mennesker med forskellige økonomiske situationer. Så ønsker du flere penge på din konto, med muligheden for at anvende pengene ved lejlighed, og kun ønsker at betale renter af det beløb, du rent faktisk anvender, så er Nordcredit en god mulighed for dig.