Resurs Bank Lån (2023) – Få overskud i økonomien med et lån fra Resurs Bank

resurs bank anmeldelse

Står du og mangler penge til en ny bil, en renovering af din bolig eller måske en rejse sydpå? Så er du måske på jagt efter et billigt lån, der kan hjælpe dig med at indfri dine drømme. Læs med herunder og bliv klogere på Resurs Bank, som er en erfaren låneudbyder på markedet.

Kort intro om Resurs Bank

Resurs Bank blev grundlagt tilbage i 1977 i Helsingborg, Sverige. Selvom Resurs Bank oprindeligt stammer fra Sverige, er banken i dag meget udbredt og anerkendt i hele Norden, inklusiv Danmark. Bankens hovedkontor er beliggende i Sverige, og de har mere end 700 medarbejdere fordelt i hele Norden. Resurs Bank har desuden mere end 5,7 millioner kunder fordele i hele Norden.

I Resurs Bank i Danmark finder man omkring 120 medarbejdere. Resurs Bank har ikke nogen fysiske banker, men opererer udelukkende online. De tilbyder finansielle tjenester i form af lån og betalingsløsninger, som gør det muligt at dele betalinger af køb op i mindre betalinger over en periode.

Produkter og ydelser

De ydelser, som Resurs Bank tilbyder, er overordnet opdelt i to forskellige kategorier. Den første kategori kalder Resurs Bank selv for Payment Solutions, hvor de er førende partnere inden for finansierings- og betalingsløsninger til mange butikker og webshops i hele Norden.

Med Resurs Banks betalingsløsninger bliver det nemmere for dig som kunde at få råd til de varer, du drømmer om, da du har mulighed for at betale det på den måde og i det tempo, der passer dig bedst. Resurs Bank samarbejder med mange store butikskæder og webshops, som gør det muligt for dig at dele din betaling op i mindre rater.

Det kan være en god løsning for mange virksomheder, fordi det blandt andet er med til at øge omsætningen og kundetilfredsheden. Hvis du som virksomhed samarbejder med Resurs Bank, vil kunderne kunne se på hjemmesiden, at virksomheden har et samarbejde med banken.

Udover de såkaldte Payment Solutions tilbyder Resurs Bank også Consumer Loans, som er lån til private kunder. Du kan vælge at ansøge om et forbrugslån, hvor du ikke behøver at stille nogen sikkerhed for lånet, hvilket betyder, at det er helt op til dig selv, hvad du ønsker at bruge pengene til.

Hvis du i forvejen har optaget en række forskellige lån hos forskellige låneudbydere, og du ønsker at få et større overblik over din gæld, har du hos Resurs Bank også mulighed for at få et samlelån, hvor du samler alle dine lån til ét lån. Det kan spare dig for en del penge og give dig flere penge mellem hænderne hver måned.

Sidst, men ikke mindst, giver Resurs Bank dig også mulighed for at få et kreditkort, som giver dig en række fordele. Du kan benytte kortet over alt, og med kortet har du mulighed for at betale dine køb på den måde, som passer dig bedst. Du har altid mulighed for at ansøge om at forhøje kreditten på kortet, og som en ekstra fordel kan du få op til 60 dages rentefri kredit.

Fordele og ulemper ved Resurs Bank

Der er både fordele og ulemper ved at låne penge hos Resurs Bank, men der er uden tvivl flere fordele end ulemper. Først og fremmest er det en stor fordel, at hele låneprocessen går så hurtigt. Du kan både forvente at få hurtigt svar på din låneansøgning, ligesom du kan forvente at få en hurtig udbetaling, når lånet er godkendt.

Derudover er den personlige rådgivning en stor fordel hos Resurs Bank. Uanset hvilke spørgsmål du sidder inde med, kan du altid kontakte kundeservice. Ingen spørgsmål er for store eller små, for Resurs Bank gør meget ud af at give en personlig rådgivning til alle kunder. Andre fordele ved at låne penge hos Resurs Bank tæller blandt andet en høj sikkerhed og en stor fleksibilitet.

En af ulemperne ved at låne penge hos Resurs Bank er, at der er et forholdsvis højt oprettelsesgebyr, som starter ved 499 kroner. Derudover kan du ikke låne et mindre beløb end 10.000 kroner, ligesom du ikke kan låne mere end 300.000 kroner. Her er Resurs Bank ikke lige så konkurrencedygtige som andre låneudbydere, som tilbyder både mindre og større lån.

Lånevilkår

Det er ikke muligt at få lov til at låne penge hos Resurs Bank uden at blive kreditvurderet først, da det i Danmark er lovpligtigt for alle banker og låneudbydere at foretage en kreditvurdering af alle, der ansøger om at låne penge.

Udover at blive kreditvurderet er der en række lånekrav, du skal opfylde, før du kan blive godkendt til at låne penge. Hos Resurs Bank er der et alderskrav på mindst 18 år, da du ikke kan låne penge, før du officielt er myndig. Derudover skal du have et dansk CPR-nummer samt have fast bopæl i Danmark.

Yderligere er det vigtigt for Resurs Bank, at du er i stand til at betale dit lån tilbage. Derfor er der et krav om, at du skal have en fast indkomst hver måned, og således kan du altså ikke blive godkendt til et lån, hvis du eksempelvis er langtidssygemeldt.

Sidst, men ikke mindst, er der et vigtigt krav om, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. Mennesker, der er registreret heri, vil blive betragtet som dårlige betalere, og hvis du er registreret i RKI, har du før bevist, at du ikke er i stand til at tilbagebetale et lån til tiden. Hvis du er registreret i RKI, bør du derfor fokusere på at få afviklet din ubetalte gæld og komme ud af RKI, før du igen ansøger om at låne flere penge.

Lånebeløb

Hvis du ønsker at ansøge om et privat forbrugslån hos Resurs Bank, har du mulighed for at låne fra 10.000 kroner og op til 300.000 kroner. Det helt konkrete lånebeløb afhænger dog af den kreditvurdering, der bliver foretaget af dig og din økonomi, så du kan godt risikere ikke at have mulighed for at låne det præcise beløb, du ansøger om.

Når du ansøger om et forbrugslån hos Resurs Bank, behøver du ikke at stille nogen sikkerhed for lånet, hvilket gør det nemt og hurtigt at låne penge. Du kan få en variabel debitorrente, som ligger mellem 4,99% – 15,54%, hvor renten på dit lån afhænger af kreditvurderingen. Derudover har du mulighed for at vælge en løbetid, der strækker sig fra 2 til 12 år, så du kan selv være med til at bestemme, hvor hurtigt du ønsker at afvikle din gæld.

Hvis du ønsker at ansøge om et samlelån hos Resurs Bank, har du mulighed for at få et samlelån på op til 300.000 kroner. Hvis du har eksisterende lån hos andre låneudbydere, tilbyder Resurs Bank dermed at samle dine lån til ét samlelån.

Du slipper nemlig for at betale renter og gebyrer på flere forskellige lån, og med et samlelån har du altså kun én rente at forholde dig til. Dermed får du et bedre overblik over din økonomi, du kan potentielt set indfri din gæld hurtigere, og du får et større økonomisk råderum hver måned.

Ansøgningsproces

Er du blevet fristet til at ansøge om et lån hos Resurs Bank, men er du i tvivl om, hvordan du gør? Så kan vi forsikre dig om, at ansøgningsprocessen er ganske nem og hurtig, og du kan forvente at få dit lån udbetalt inden for ganske få dage. Du kan ansøge om et lån hos Resurs Bank ved enten at ringe til kundeservice eller ved at udfylde en online låneansøgning.

Låneansøgningen tager ikke mange minutter at udfylde, og i ansøgningen skal du blot angive en række oplysninger om dig selv og din økonomi. Når ansøgningen er udfyldt, sender du den afsted, og herefter vil Resurs Bank kreditvurdere dig.

De undersøger din økonomi nærmere for at sikre, at din økonomi kan holde til at optage et nyt lån, og baseret på din økonomi vil de vurdere, hvor mange penge du har mulighed for at låne, og hvor lav en rente du kan få. Derudover tjekker de, hvorvidt du opfylder de andre lånekrav.

Hvis din låneansøgning bliver godkendt, vil du modtage et lånetilbud, som du kan vælge at afslå eller acceptere. Hvis du er tilfreds med dit lånetilbud, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, hvorefter pengene bliver overført til dig. Du kan forvente at have pengene på din konto inden for 1-3 hverdage.

Service og kvalitet

Når du låner penge hos Resurs Bank, kan du være sikker på, at de gør deres allerbedste for, at du skal føle dig tryg. Resurs Bank har efterhånden mange års erfaring på lånemarkedet, hvilket gør dem til erfarne eksperter i at give den bedste service til deres kunder.

Resurs Bank gør en dyd ud af at yde en god service med høj kvalitet, og med næsten 6 millioner kunder fordelt rundt i Norden ser det ud til, at de har mange tilfredse kunder.

Resurs Banks kundeservice står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål til dine eksisterende lån, eller hvis du er en potentiel ny kunde og ønsker at høre mere om dine lånemuligheder.

Resurs Bank har også udviklet en gratis låneberegner, som gør det muligt for dig at beregne, hvad dit ønskede lån vil komme til at koste hos Resurs Bank.

Opsummering

Hvis du låner penge hos Resurs Bank, kan du være sikker på at have valgt en låneudbyder med mange års erfaring på lånemarkedet. Hvad enten du har brug for et forbrugslån, et samlelån eller en fleksibel betalingsløsning, så gør Resurs Bank sit bedste for at imødekomme dine ønsker og drømme.

Hos Resurs Bank kan du minimum låne 10.000 kroner og maksimalt låne 300.000 kroner, hvilket er vigtigt at være opmærksom på, hvis du ønsker at låne enten mindre eller mere end disse beløb.

Alt i alt må Resurs Bank dog betragtes som værende en loyal, troværdig og erfaren låneudbyder på et voksende lånemarked, der konstant bugner med nye låneudbydere.