Santander Privatlån (2023) – Få overskud med Santander Consumer Bank

Santander Privatlån 2022 - Få overskud med Santander Consumer Bank

På internettet findes der efterhånden mange forskellige online låneudbydere, og det kan være svært at skelne dem fra hinanden og finde ud af, hvor det er bedst at optage et lån. Læs med herunder og bliv klogere på Santander Consumer Bank.

Kort intro om Santander

Santander Consumer Bank er den danske afdeling af den spanske bank koncern Banco Santander, som blev grundlagt helt tilbage i 1857. De har altså mere end 160 års erfaring med i bagagen, hvilket gør dem til en erfaren og troværdig låneudbyder.

På verdensplan har Banco Santander mere end 190.000 medarbejdere samt 125 millioner kunder. Den danske afdeling, Santander Consumer Bank, har eksisteret siden 2007 og er i dag en af de førende online låneudbydere i Danmark. 

Santander har ikke nogen fysisk bank, men opererer udelukkende online. De tilbyder en lang række finansieringsmuligheder til dig som kunde, så du kan være sikker på at finde lige netop den finansielle løsning, der passer bedst til dine behov.

Selvom Santander Consumer Bank kun har eksisteret siden 2007 i Danmark, så har selve koncernen mange års erfaring i at hjælpe kunder verden over. Det er blevet bemærket, da de af Forbrugerrådet Tænk vandt “Bedst i test” i 2019. Med andre ord kan du altså være sikker på at være i trygge hænder, når du optager lån hos Santander.

Produkter og ydelser

Som nævnt ovenfor tilbyder Santander en lang række finansieringsmuligheder til deres kunder. Først og fremmest har du mulighed for at få et privat forbrugslån, og hvis du ønsker sådan et lån, har du yderligere to muligheder. Du kan nemlig tage et privatlån eller et privatlån plus, og forskellen på de to er, at du med privatlån plus har mulighed for at låne et større beløb.

Derudover tilbyder Santander også billån, hvis du mangler penge til at købe en ny bil. Santander samarbejder med en række bilforhandlere i Danmark og gør altid sit bedste for at sammensætte det helt rette billån, der passer til dine behov. Hvis du vil ansøge om et billån hos Santander, kan du få et lån med en variabel debitorrente, der starter fra 2,19%. 

Hvis du ikke ønsker at købe en ny bil, har du hos Santander også mulighed for privatlease en bil i stedet. Med de mange bilforhandlere, som Santander samarbejder med, har du et stort udvalg af biler at vælge mellem, og det er en god løsning for dig, der ikke ønsker at binde dig til et bilkøb.

Udover private forbrugslån og billån har du hos Santander også mulighed for at ansøge om et kreditkort, som de kalder for Santander Red. Her kan du få en kredit på op til 50.000 kroner, som du kan bruge til det, du står og mangler ekstra penge til. For at få sådan et kreditkort skal du dog opfylde en række lånekrav, ligesom du skal, når du ønsker at optage et almindeligt lån.

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Santander muligheden for at oprette en opsparingskonto, hvor du kan få en god rente på din opsparing. Santander giver dig fleksible muligheder med din opsparingskonto, hvilket gør det nemt for dig at spare penge op.

Fordele og ulemper ved Santander

Der er fordele og ulemper forbundet ved alle online låneudbydere, men hos Santander synes fordelene uden tvivl at være flere end ulemperne. Hos Santander er det blandt andet en stor fordel, at det er så nemt og hurtigt at ansøge om et lån. Dermed behøver du ikke at vente i flere uger for at få udbetalt dit lån.

Derudover gør Santander meget ud af, at du skal føle dig tryg. Derfor har du mulighed for at tegne en såkaldt SAFE-forsikring, der har til formål at øge din sikkerhed, hvilket vi ser som en stor fordel. Yderligere har Santander mange finansieringsmuligheder, hvilket betyder, at de favner bredt.

Der er dog også nogle enkelte ulemper forbundet ved at låne penge hos Santander. Selvom de favner bredt, kan de mange finansieringsmuligheder også gøre det svært at overskue, hvad man skal vælge, og det kan være svært at få et overblik.

Derudover giver Santander dig kun mulighed for at låne op til 350.000 kroner, hvorimod andre låneudbydere tilbyder større lånebeløb. Yderligere er det ikke muligt at låne mindre end 10.000 kroner, så hvis du har brug for et mindre lån, skal du finde det et andet sted end hos Santander.

Lånevilkår

Hvis du ønsker at låne penge eller benytte dig af en af de andre finansieringsmuligheder, som Santander tilbyder, er der en række lånekrav, du skal opfylde, før du kan få godkendt dit lån. Disse lånekrav har til formål at sikre, at din økonomi er sund og stabil nok til at optage et lån, som du er i stand til at betale tilbage til Santander.

Først og fremmest er der et alderskrav på 18 år, da det er vigtigt, at du er myndig, før du har mulighed for at låne penge hos Santander. Derudover skal du have en dansk folkeregisteradresse samt et dansk CPR-nummer. Yderligere må du ikke have udlæg i bil eller ejendom, der er tilknyttet din husstand.

Derudover kræver Santander også, at du har en fast indkomst hver måned, og at du har en årlig minimumsindkomst på 120.000 til 240.000 kroner, hvor den præcise minimumsindkomst afhænger af, hvor mange penge du ønsker at låne. Jo flere penge du ønsker at låne, jo højere en årlig minimumsindkomst skal du naturligvis have. For Santander har denne årlige minimumsindkomst til formål at sikre, at du har et økonomisk råderum, der gør det muligt for dig at tilbagebetale dit lån i rette tid.

Sidst, men ikke mindst, er der et vigtigt lånekrav, som lyder på, at du ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret. I disse registre bliver du betragtet som en dårlig betaler, og du har altså gæld fra et tidligere lån, som du ikke har været i stand til at betale tilbage. Du kan derfor ikke optage nye lån, før du har tilbagebetalt dine gamle lån og kommet ud af RKI.

Lånebeløb

Med de forskellige finansieringsmuligheder hos Santander er der også lidt forskelle på, hvad du har mulighed for at låne. Hvis du ønsker at optage et privat forbrugslån, er der forskel på, om du ønsker et privatlån eller et privatlån plus. Med et privatlån har du mulighed for at låne fra 10.000 kroner og op til 100.000 kroner. Her vil renten starte fra 9,95%, og du har mulighed for at vælge en løbetid, der strækker sig fra 1 til 12 år.

Med et privatlån plus har du derimod mulighed for at låne fra 50.000 kroner og op til 350.000 kroner. Her vil renten starte fra 3,95%, og du har mulighed for at vælge en løbetid, der strækker sig fra 1 til 15 år. Så hvis du har et ønske om at låne mere end 100.000 kroner, vil den bedste løsning derfor være at vælge privatlån plus.

Hvis du ønsker et Santander Red kreditkort, har du mulighed for at vælge en kreditgrænse fra 10.000 kroner og op til 50.000 kroner. Et sådan kreditkort egner sig altså ikke, hvis du ønsker at låne et større beløb.

Ansøgningsproces

Hvis du har besluttet dig for at ansøge om et lån hos Santander, kan vi forsikre dig om, at ansøgningsprocessen er nem, simpel og hurtig. Det eneste du skal gøre er at udfylde en låneansøgning på Santanders hjemmeside. Når du udfylder ansøgningen, skal du angive en række oplysninger om dig selv.

Du skal blandt andet oplyse, hvilken type bolig du bor i, om du har hjemmeboende børn, og hvor mange voksne der bor i husstanden. Derudover skal du angive dine kontaktoplysninger samt en række oplysninger om din økonomi. Det tager heldigvis ikke lang tid at udfylde ansøgningen.

Når du har sendt låneansøgningen afsted, vil Santander påbegynde en kreditvurdering af dig, hvor de vil vurdere, hvorvidt du opfylder lånekravene og er berettiget til at låne penge hos dem. Såfremt din låneansøgning bliver godkendt, skal du underskrive låneaftalen med dit NemID, hvorefter du blot skal vente på at få pengene udbetalt til din konto. Dette sker som regel inden for et par dage.

Service og kvalitet

Når du låner penge hos Santander, kan du være sikker på, at der er stor fokus på at yde en god service og sikre, at du hele tiden føler dig tryg. Santander har mange års erfaring på lånemarkedet, så de yder altid deres bedste, og de gør en dyd ud af at give dig de bedste betingelser. Derfor kan du føle dig helt og aldeles tryg i Santanders hænder.

Hvis du står og mangler hjælp til dit lån, eller du blot har spørgsmål til Santander, kan du altid kontakte deres kundeservice, som står klar til at hjælpe dig.

Hvis du ønsker at blive klogere på dine lånemuligheder, har Santander også udviklet en låneberegner, som du kan bruge gratis, hvis du vil have en bedre idé om, hvad dit lån vil komme til at koste.

Santanders kåring som “Bedst i test” i 2019 af Forbrugerrådet Tænk vidner også om en låneudbyder, som oprigtigt hjælper mange mennesker, og som tilbyder gode og reelle finansielle løsninger til kunderne.

Opsummering

Med mere end 160 års erfaring i bagagen er der ingen tvivl om, at Santander Consumer Bank er en del af en koncern, der i rigtig mange år har specialiseret sig i at tilbyde finansieringsmuligheder til deres kunder.

Hos Santander er der mange finansieringsmuligheder, hvad enten du ønsker et privatlån, billån, kreditkort eller en opsparing. Uanset hvilken løsning du foretrækker, er der en række lånekrav, du skal opfylde, da Santander kun ønsker at tilbyde lån til ansvarsfulde mennesker, der har styr på økonomien.

Hos Santander kan du altså stole på, at du er i trygge hænder, hvilket blandt andet afspejles i de mange loyale kunder, som Santander har verden over.