Saverium lån (2023) – Få et lån med Saverium

Saverium anmeldelse 2022 – Få et lån med Saverium

Der kan være mange grunde til, at vi pludselig står i en situation, hvor vi har behov for at låne penge. Det kan enten være en akut regning, et ønske om et nyt projekt eller et behov for en rejse. 

I takt med større behov for hurtige lån, er der også kommet flere og flere låneudbydere på markedet, som kan tilbyde forskellige størrelser af lån med forskellige lånevilkår. Fordi udvalget er blevet så stort, kan det virke uoverskueligt at finde den rette låneudbyder. 

Derfor kan du med fordel anvende en platform som Saverium, som kan sammenligne lån og indhente lånetilbud til dig.  

Kort intro om Saverium

Saverium er en sammenlignings platform, som sammenligner lån til private. Ved blot at sende én ansøgning får du indhentet lånetilbud fra en lang række forskellige låneudbydere. Herefter kan du selv sammenligne og vælge det lån, som passer til dine behov. 

Det er en gratis service at anvende Saverium. Der er heller ikke nogen binding, så du kan ansøge om et lån og indhente lånetilbud, og først herefter beslutte dig for, om du vil optage et lån eller ej. 

Saverium har partnerskaber med en lang række forskellige låneudbydere, som du vil modtage lånetilbud fra. Med partnere som Ikano Bank, Lån Let, Unilån og Resurs Bank får du en stor palette af forskellige potentielle låneudbydere. 

Formålet med Saverium er at skabe et bedre overblik over lånemuligheder, så du nemmere kan optage et lån som passer til dine behov. Dermed er ansøgningen til et lån lavet simpelt, så du hurtigt og nemt kan udfylde ansøgningen, og modtage potentielle lånetilbud tilbage. 

Produkter og ydelser

Saverium tilbyder en række forskellige ydelser og produkter, som tager afsæt i at finde det rette lån til dit behov. Ved at tilbyde en låneberegner, kan du få en fornemmelse af, hvad det vil koste dig at optage et lån. 

I låneberegneren kan du indstille det ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid, og herefter vil du kunne se, hvad din forventede månedlige ydelse vil være. Det er et godt redskab at anvende, så du kan lege rundt med dit ønskede lånebeløb og løbetid, så du kan finde et lån, som passer ind i dit budget.

Ud fra låneberegneren har du mulighed for at sende en låneansøgning afsted. Her skal du blot oplyse dine kontaktoplysninger og formålet med dit lån, og så kan du forvente at få tilsendt en række lånetilbud for forskellige låneudbydere. Lånetilbuddene vil være baseret på det ønskede lånebeløb og løbetid, som du har angivet i ansøgningen.  

Saverium tilbyder dig også muligheder for samlelån. I praksis betyder det, at du kan samle alle dine nuværende lån under ét lån, så du kun har én månedlig ydelse at betale om måneden. 

Du kan gøre dette ved at skrive alle dine nuværende lån ned, hvor meget du mangler at tilbagebetale og hvor meget du betaler om måneden for disse lån. Herefter kan du anvende låneberegneren, ved at indtaste et lånebeløb tilsvarende dine nuværende lån, og vælg ‘samlelån’ som formålet for dit lån. 

Der er oftest penge at spare, når du vælger at samle dine lån. Dette kan du også beregne ved hjælp fra Saveriums regneeksempler, så du får skabt overblik over dine lån. 

Fordele og ulemper ved Saverium

Vælger du Saverium til at indhente lånetilbud, så kommer der en lang række fordele og et par ulemper med i dit valg.

Først og fremmest så er det en fordel, at Saverium har gjort hele ansøgningsprocessen meget simpel. Både deres hjemmeside og deres ansøgningsformular er lavet enkel og nem at anvende, hvilket gør det til en simpel proces.

Når først du har udfyldt ansøgningsformularen, så går der ikke lang tid før du modtager lånetilbud fra en række låneudbydere. Fordi du modtager tilbuddene forholdsvist hurtigt, går der ikke mange dage fra du har udfyldt din ansøgning, til du kan vælge et lån og få det udbetalt. Saverium er derfor en hurtig og enkel måde at udbetalt et lån hurtigt og enkelt.

Én af ulemperne ved Saverium er forbundet med én af fordelene: Det online format. For selvom det giver dig adgang til en nem ansøgningsproces og hurtigt svar, så er det online format også mindre personligt end hvis du for eksempel tog til en bank for at optage et lån. Dog er der god vejledning, online hjælp og forståelige regneeksempler at finde på Saveriums hjemmeside, hvilket du kan anvende til at beregne dit lån og tage den rette beslutning for dit lån.

Vær også opmærksom på, at der hos Saverium findes en grænse for lånebeløbet. Du kan låne fra 3.000 kroner og op til 500.000 kroner. Så afhængigt af, hvor mange penge du ønsker at låne, kan Saveriums lånegrænse måske stå i vejen for dit ønskede lån.  

Lånevilkår

I teorien kan alle ansøge om et lån via Saverium. Dog skal du opfylde en række betingelser for at kunne blive godkendt til at optage et lån. Det er først og fremmest et krav, at du er fyldt 18 år, når du ansøger om et lån. Derudover skal du også have fast bopæl i Danmark og have et dansk CPR-nummer. 

Hos Saverium er det også et krav, at du både har et NemID og et dansk telefonnummer, for at kunne ansøge om lån. NemID anvendes til at godkende din ansøgning og verificere, hvem du er. 

Det er også et krav, at du ikke er registreret i Debitor Registret eller i RKI. Dette skyldes, at der vil blive foretaget en kreditvurdering af din økonomi, for at sikre at du har økonomisk råderum til at afdrage lånet. Du kan dog ansøge om at låne med en kautionist, men det afhænger af din kreditvurdering.

Lånebeløb

Som nævnt tidligere kan du hos Saverium ansøge om lån forbrugslån fra 3.000 kroner og helt op til 500.000 kroner. Du har mulighed for at vælge en tilbagebetalingstid fra mellem 1 år og helt op til 15 år. Renten på forbrugslån hos Saverium ligger på mellem, 2,95% og 24,99%, og kan variere mellem de forskellige låneudbydere.

Hvis du for eksempel ønsker et lån på 150.000 kroner og vælger en løbetid på 12 år, så kan du forvente en ÅOP på 7,19%, hvis lånet har en nominel rente på 6,7% og et åbningsgebyr på 3.000 kroner. Dermed vil det samlede tilbagebetalingsbeløb være på 221.691 kroner. Din månedlige ydelse vil være på 1.558 kroner. 

Du kan selv undersøge dit ønskede lånebeløb og den samlede pris for dit lån ved hjælp af Saveriums låneberegner. Her kan du få oplyst debitorrente, ÅOP, kreditomkostninger, endelige tilbagebetaling og åbningsgebyr for et lån, når du har indhentet lånetilbud. Dermed kan du sammenligne dine muligheder, og vælge det billigste lån med de bedste vilkår.    

Ansøgningsproces

Hvis du lever op til alle Saveriums krav til en låneansøgning, så går processen hurtigt og ligetil. Du udfylder låneansøgninge ved at udfylde dine kontaktoplysninger, samt det ønskede lånebeløb og løbetid. Herefter skal du blandt bekræfte din identitet med NemID og indsende samtykke. 

Når du har fuldt trinnene i ansøgningen, sender du den afsted. Herefter vil Saveriums partnere modtage din ansøgning, og disse partnere vil herefter fremsende dig tilbud, hvis de vurdere, at du kan modtage lån fra dem. 

Når du har modtaget dine lånetilbud, kan du sammenligne dem og vælge det lån, som passer bedst til dine behov. Herefter bliver du sendt videre til den låneudbyder, som du har valgt. Herigennem skal du gennemføre de sidste forhold, før du kan få udbetalt lånet. 

Lånet bliver oftest udbetalt til din konto samme dag. Du kan derfor forvente en hurtig ansøgningsproces og hurtig udbetaling af dit lån, når du søger lån gennem Saverium. 

Service og kvalitet

Hele processen hos Saverium, fra deres hjemmeside til ansøgning af et lån, er nemt og ligetil. Det samme gælder for deres service. Du kan altid kontakte Saverium via deres mail adresse, hvis du har spørgsmål eller bekymringer angående dit lån. Du kan forvente hurtigt svar på din mail, oftest inden for få dage. 

Du har også adgang til din egen personlige online Saverium konto. Herinde kan du se din låneansøgning. Det er også herinde du vil modtage dine lånetilbud, og kontakten til låneudbyder vil også ske via din online Saverium konto.  

Selve ansøgningsprocessen går hurtigt og du kan derfor forvente en hurtig og ligetil behandling af din ansøgning, samt udbetaling af dit lån. Dermed er den hurtige og gode service en stor fordel, særligt hvis du står og mangler et lån her og nu. 

Fordi Saverium har en lang række forskellige partnere, så kan du også forvente forskellige lån, renter og lånevilkår. Dette er en fordel, da du dermed får mulighed for at vælge det lån, som passer dine behov og som er til en månedlig ydelse, som passer til dit personlige budget.   

Opsummering

Hvis du leder efter en hurtig og simpel måde at finde gode lånetilbud på, så er Saverium den rette sammenlignings platform at anvende. Med mulighed for at ansøge om lån mellem 3.000 kroner og 500.000 kroner har du stor fleksibilitet til at finde et lån, som passer til dine behov. 

Med en simpelt og hurtig ansøgningsproces kan du hurtigt ansøge om et lån, indhente lånetilbud og vælge et lån, så du kort tid efter kan få udbetalt det samlede beløb på din konto. 

Saveriums låneberegner er et simpelt værktøj, som du kan anvende til at skabe et overblik over dine omkostninger for et lån, baseret på lånebeløbet og tilbagebetalingsperioden. Dermed kan du nemmere vurdere, hvilken størrelse lån som passer til din økonomi og dine behov.

Med få lånevilkår er Saverium en god mulighed for mange forskellige mennesker, uanset hvad din situation er. Du skal dermed ikke bekymre dig for at stille sikkerhed til dit lån, eller bekymre dig om at skulle undersøge en lang række forskellige låneudbydere. Du modtager tilbud direkte fra låneudbyderne selv, så du selv kan vælge, hvilket lån du vil optage.