Unilån anmeldelse (2023)- Lån penge på kort tid med fast rente hos Unilån

Uni lån

Vi kan alle pludselig finde os selv i en situation, hvor vi står og har brug for flere penge mellem hænderne, end hvad vores bankkonto tilbyder os. Derfor findes der i dag et hav af forskellige låneudbydere, som alle kan tilbyde lån med forskellige vilkår. Fordi udvalget er stort, kan det hurtigt virke uoverskueligt at finde den rette låneudbyder. Men du behøver ikke søge længere, for Unilån er et godt bud på en god låneudbyder. 

Kort intro om Unilån

Med få år på bagen er Unilån en ny låneudbyder på markedet. Men ikke desto mindre har långiveren siden 2019 etableret sig som en reel og troværdig låneudbyder. Du kender måske navnet Mobillån.dk. Dette var det tidligere navn for Unilån, da det blev stiftet i 2019. Med det nye navn placerer Unilån sig som en nem låneudbyder, hvor kvaliteten er i højsædet.

Unilån blev etableret med ønsket om mere gennemsigtighed på lånemarkedet. Målet har derfor hele tiden været at tilbyde forbrugere en hurtig, nemt og gennemskuelig proces, når det kommer til forbrugslån. Dette vil du opleve som kunde, så snart du anvender Unilåns hjemmeside. Her får du nemlig hurtigt et overblik over dit potentielle lån og vilkår, inden du ansøger om et lån hos Unilån. 

Produkter og ydelser

Hos Unilån kan du som privat forbruger låne mellem 20.000 og 50.000 kroner. Selv kalder Unilån sig for specialister i forbrugslån, og dermed får du som forbruger adgang til et hurtigt og sikkert lån. At få et forbrugslån fra Unilån er ikke det samme som at gå til banken. 

I stedet får du en skræddersyet ydelse, som passer til netop dine økonomiske behov. Selve ansøgningen og processen vedrørende godkendelse af lån går hurtigt, så du får hurtigt svar på din ansøgning. Dermed får du også hurtigt udbetalt dit lån, så du har adgang til beløbet efter kort tid.

Du skal ikke stille nogen sikkerhed eller begrunde dit lån, når du ansøger om et lån hos Unilån. Dermed får du nem og hurtig adgang til et lån, og skal ikke stå til ansvar for hvad du anvender dine penge til. Denne ydelse kan Unilån give dig, da de stiller nogle lånevilkår som krav, for at du kan blive godkendt. Når disse mødes, så er Unilån tilfredse, og dermed skal du ikke foretage dig mere for at blive godkendt til et lån.  

Fordele og ulemper ved Unilån

Når du vælger Unilån som låneudbyder, så kommer din beslutning både med nogle stærke fordele og nogle få ulemper. 

Den første fordel er uden tvivl, at ansøgningsprocessen er hurtig, så fra du ansøger om et lån til du har dine penge går der kort tid. Denne hurtige proces indebærer blandt andet, at du ikke behøver at stille sikkerhed for lånet eller oplyse hvad lånet skal bruges til. 

En anden fordel er den simple online ansøgning, som giver dig et nemt overblik over dine omkostninger ved lånet. Her vælger du nemlig selv beløbet du vil låne, samt tilbagebetalingsperioden, og herefter kan du se en liste over omkostninger, rente, den totale tilbagebetaling og så videre. Det er derfor nemt og simpelt. 

Én af ulemperne ved Unilåns forbrugslån kan også påpeges til at være det online format. Der er nemlig ikke den samme personlige rådgivning, som du for eksempel får hos en bank. Denne rådgivning er i stedet erstattet med en simpel hjemmeside og godt læsestof, så du kan sætte dig godt ind i dit lån som forbruger. 

Oftest vil renten på et forbrugslån være forholdsvis høj. Dette afhænger dog altid af den enkelte situation, og baseres blandt andet på lånets størrelse og længden af tilbagebetalingen. Hos Unilån finder du også en beløbsgrænse. Dermed kan det være, at Unilån ikke kan tilbyde dig dit ønskede lånebeløb, afhængigt af hvor mange penge du ønsker at låne. 

Lånevilkår

Helt principielt kan alle ansøge om et lån hos Unilån. Men der er nogle specifikke betingelser for at blive godkendt til et lån. Først og fremmest skal du have fast bopæl i Danmark og være fyldt 18 år, når du ansøger om lånet. Dermed er det også et krav at du har et dansk CPR-nummer for at kunne blive godkendt til et lån. 

Du må heller ikke være registreret i Debitor Registret eller i RKI, hvis du vil blive godkendt til et lån. Derudover bliver der også foretaget en kreditvurdering af din økonomi, for at sikre at du har økonomisk råderum til afdragene fra lånet.

Når du er blevet godkendt til et lån, så har du en fast månedlig betaling over den ønskede afbetalingsperiode. Du har altid mulighed for at indbetale penge til dit lån, når du ønsker det. Hvis du ønsker at indfri dit lån før tid, så kan du gøre dette uden at betale ekstra.   

Lånebeløb

Som nævnt tidligere tilbyder Unilån dig mulighed for at ansøge om forbrugslån på mellem 20.000 og 50.000 kroner. Med en fast lav rente på 16,2% kan du hurtigt og nemt se dine omkostninger inde på Unilåns hjemmeside ved brug af deres låneberegner. Du kan vælge en tilbagebetalingsperiode på mellem 48 måneder og op til 72 måneder. 

Hvis du for eksempel ønsker at låne 35.000 over 60 måneder, så bliver det på stedet beregnet at du vil have en månedlig ydelse på 934 kroner. Derudover vil du blive oplyst debitorrente, ÅOP, kreditomkostninger, endelige tilbagebetaling og et administrationsgebyr. Når først du har godkendt aftalen om et lån, så har du 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. 

Du kan med fordel anvende denne låneberegner til at undersøge dine muligheder for en fordelagtig tilbagebetaling. Nogle gange kan en lille ændring i enten dit beløb eller i din tilbagebetalingsperiode ændre dine omkostninger gevaldigt. 

Ansøgningsproces

Hvis du lever op til alle de tidligere vilkår for et lån, så går processen hurtigt. Når først du har indtastet dit ønskede lån og tilbagebetalingsperiode på låneberegneren, så bliver du ført videre til en ansøgning. Denne udfylder du med de korrekte informationer og sender den afsted. Du bekræfter din identitet med NemID og indsender dit samtykke til SKAT. 

Kort tid efter vil du få svar på din ansøgning. Hvis du bliver godkendt, så bliver du dernæst bedt om at indsende dit samtykke til Rådigheds Beregner. Godkendes du også ved dette trin, så følger en manuel behandling af din ansøgning. I nogle tilfælde kan du blive bedt om at indsende forskellige former for dokumentation. 

Efter disse trin er overstået, så skal du underskrive kreditaftalen. Når først dette er gjort, så vil du få udbetalt lånebeløbet på din konto. Hele processen tager ikke mere end et par dage, fra du sender din ansøgning til du får udbetalt dit lån på din konto. 

Service og kvalitet

Som det gennemgående tema hos Unilån er processen nem og ligetil. Dette gælder også for deres service. Du kan altid tage kontakt til Unilån online eller på telefon. Det er muligt at sende mails med spørgsmål eller bekymringer når som helst i døgnet. Sender du en mail inden for åbningstiderne i hverdagen, så kan du forvente svar inden for 24 timer.

Hvis du foretrækker personlig hjælp, så kan du ringe til dem i hverdage mellem 9:00 og 12:30. Dette er både en service som omhandler dig, som allerede er blevet godkendt til et lån, eller dig som overvejer at tage et lån. Du kan derfor tage en snak om dine overvejelser og bekymringer og blive vejledt i dit valg om det rette lån. Medarbejdere fra Unilån står glædeligt til rådighed til at svare på spørgsmål og bekymringer, så du får en god og sikker oplevelse, når du låner penge. 

Ansøgningsprocessen går hurtigt og denne hurtige behandlingstid kommer kun dig til gode. Du får nemlig hurtigt svar, og hvis du bliver godkendt, så får du også hurtigt udbetalt dit lån. Så det er en god og hurtig service som er særlig belejlig, hvis du står og mangler et lån hurtigt. 

Som mange andre låneudbydere online, så tilbyder Unilån en fast rente, som giver dig den rette vejledning til dit lån. Derudover sørger Unilån for den bedste kryptering, så alle dine personlige informationer er i sikkerhed gennem hele forløbet. Dermed er du og dine oplysninger i de bedste hænder, også når du har modtaget dit lån. Kvaliteten er derfor i top hos Unilån. 

Opsummering

Hvis du leder efter en hurtig og simpel løsning til et mindre lån, så er Unilån den rette låneudbyder for dig. Med en grænse på 50.000 kroner er det ikke stedet, hvor du kan tage de største lån. Til gengæld er ansøgningsprocessen hurtig og simpel, så der ikke går lang tid fra du ansøger, til du får dine penge udbetalt. 

Med en simpel låneberegner kan du på deres hjemmeside skabe dig et overblik over dine omkostninger for et lån, baseret på lånebeløbet og tilbagebetalingsperioden. Dermed bliver det ikke nemmere at vurdere dit lån og om din økonomi passer til dine behov. 

Med få vilkår er Unilån en løsning, som passer til mange forskellige mennesker og situationer. Dermed behøver du ikke bekymre dig om at stille en sikkerhed til lånet, eller begrunde lånet til en bank. Pengene bliver overført til dig, og du kan bruge dem som du ønsker. Så længe du har dokumenteret en økonomi, som kan understøtte afdragene på lånet.