Vores mission

Vi ønsker at spare dig for flest mulige penge i forbindelse med at optage et nyt lån!

Om Samlo

Sammenlign bankerne inden du vælger dit nye lån. Vi giver overblik og sammenligner renter, AOP og andre omkostninger ved at optage lån. På den måde er du bedst stillet når du skal vælge din nye låneudbyder. Teamet bag

Gennemsigtighed og overblik

Samlo.dk er lavet til at give Danske forbrugere de bedste forudsætninger for at få billige lån til deres behov. Det behøver ikke koste en formue at samle dine lån, eller optage et forbrugslån når du står i en situation der kræver det.

Derfor har vi valgt at lave denne side, som giver dig overblikket over bankernes totalomkostninger i forbindelse med at du skal låne penge. Vores mission er at få så lave renter til vores kunder som muligt og spare dig for så mange penge som muligt.

Udlåner Samlo også penge?

Nej – Samlo.dk fungerer som en lånesammenligningsside, som henviser til banker, kreditinsitutioner og andre låneformidlingsportaler. Du kan derfor se flere muligheder for at låne penge hos vores samarbejdspartnere, men vi tilbyder ikke lån direkte.

Sådan sammenligner du lånudbydere hos os:

Sammenligning af lån forklaring_1

Vi samarbejder med følgende banker og kreditinstitutter

Vi har samlet en lang række banker og låneudbydere, som vi kan tilbyde lån igennem. Du finder en del traditionelle banker og en del online låneudbydere. Vi vælger at samarbejde med dem, som giver deres kunder de bedste fordele og billigste lånemuligheder.

Banker