Ferratum Lån (2023) – Lån penge eller opret kredit med Ferratum Bank

ferratum-bank-anmeldelse

Der kan være mange grunde til at du kan befinde dig i en situation, hvor du har brug for flere penge i din hverdag. Uforudsete regninger, behov for renoveringer og vedligeholdelse eller blot et behov for at komme ud og rejse, kan opstå ud af det blå. 

I dag findes der et stort udvalg af online låneudbydere, som kan tilbyde dig et hurtigt og nemt lån. Med andre ord kan du nemt låne penge til hvilket som helst formål, uden det kræves at du dokumenterer hvad pengene bruges til. 

Fordi udvalget af online låneudbydere er steget markant i takt med en større efterspørgsel på lån, kan det være overvældende at finde den rette online bank. Du kan med fordel overveje Ferratum, når du vil låne penge online og nemt her og nu.  

Kort intro om Ferratum

Ferratum har til formål at være en online bank med en enkel og nem låneproces. Dermed er Ferratum særligt velegnet til alle forbrugere, som står og mangler penge her og nu, og som ikke har tid til en længere ansøgningsproces. 

Ferratum er en internetbaseret bank, som tilbyder kredit til alle over 21 år. Ferratum Bank er en del af Multitude, som er en af verdens førende mobile banker, med virksomheder i mere end 22 lande. 

Hos Ferratum finder du en pålidelig låneudbyder, som har fokus på høj kundetilfredshed, gennem den nemme og enkle låneproces.  

Ferratum tilbyder dig Ferratum Kredit, som er forskellig fra et almindeligt forbrugslån. Kredit er et disponibelt beløb, som bliver tilgængelig på din konto, og som du kan anvende, når behovet opstår. Du betaler ikke et fast beløb om måneden for kreditten, men i stedet betaler du renter for den del af kreditten, som du anvender.  

Produkter og ydelser

Ferratum tilbyder en kredit på mellem 1.500 kroner og 50.000 kroner. Med en tilbagebetalingsperiode på minimum 9 måneder og maksimum 199 måneder, kan du få en fleksibel kredit som passer ind i dit personlige budget.

Vær opmærksom på, at Ferratum ikke tilbyder lån, som udbetales som et fuldt beløb til din konto. I stedet tilbyder Ferratum kredit, som er et beløb som indsættes på din konto, som du frit kan anvende, når behovet opstår. En kredit er dermed et disponibelt beløb, som du kan anvende på din konto. Du betaler kun renter for den del af beløbet, som du bruger. 

På Ferratums hjemmeside kan du anvende deres låneberegner til at undersøge de specifikke lånevilkår for din ønskede kredit. Her kan du indstille beregneren til det ønskede kreditbeløb. Baseret på kreditbeløbet vil du få oplyst den månedlige minimumsbetaling, samt andre omkostninger forbundet med din kredit.

Du vil blandt andet få oplyst ÅOP, de samlede kreditomkostninger, det samlede tilbagebetalingsbeløb og debitorrenten på det ønskede kreditbeløb. Dermed har du rig mulighed for at overveje dine muligheder, og vælge det kreditbeløb som passer til dit månedlige budget. 

En kredit hos Ferratum har en række fordele. Først og fremmest er der 0 kroner i oprettelse og udtræks gebyr. Derudover tilbyder Ferratum 14 dages fortrydelsesret på din kreditaftale, så du kan ændre mening angående din kredit inden for de første 14 dage. 

Med en nem ansøgningsproces kan du forvente et hurtigt svar på din ansøgning. Hvis du bliver godkendt til en kredit, kan du forvente en hurtig udbetaling af din kredit, som vil være tilgængelig på din konto inden for kort tid.  

Fordele og ulemper ved Ferratum

Hvis du vælger at optage en kredit hos Ferratum, så kommer lånet med en række fordele og ulemper. 

Først og fremmest tilbyder Ferratum rentefrie lån i de første 30 dage. Med andre ord betaler du ingen renter i de første 30 dage af din kredit. I praksis betyder dette også, at du kan få et gratis lån, hvis du kan betale din kredit tilbage inden for de første 30 dage.

En anden fordel hos Ferratum er den hurtige udbetalingstid på din kredit. Hvis du ansøger om en kredit og bliver godkendt til det inden for åbningstiden, kan du forvente at få pengene udbetalt inden for blot 45 minutter. 

Ferratum er en meget tilgængelig online bank, hvilket er endnu en fordel for alle nye kunder. Du kan nemt kontakte deres kundeservice telefonisk eller over mail alle hverdage mellem klokken 9 og 17. Derudover tilbyder Ferratum, at du kan chatte online med en medarbejder, enten via deres hjemmeside, Messenger eller Whatsapp. 

En af ulemperne ved Ferratum er den høje pris, som en kredit koster. Både debitorrenten og ÅOP er forholdsvis høje på en kredit fra Ferratum. Vær dog opmærksom på at prisen varierer alt efter kreditbeløbets størrelse og tilbagebetalingsperioden.

Derudover er kreditbeløbet hos Ferratum forholdsvist lavt. Du kan kun optage mindre lån på maksimum 50.000 kroner, hvilket er en ulempe for dig, hvis du ønsker et større lån.  

Lånevilkår

Hvis du vil ansøge om et lån hos Ferratum, så er der en række krav som du skal opfylde, før du kan blive godkendt til et lån. 

Først og fremmest skal du være fyldt 21 år og have en dansk folkeregisteradresse og et dansk CPR-nummer. Derudover skal du også have NemID, som skal anvendes til at verificere din identitet og skrive under på din låneansøgning. 

Ferratum kræver også, at du ikke er registreret i Debitor Registret eller RKI. Dette skyldes, at der vil blive foretaget en kreditvurdering af din økonomi for at sikre, at du har økonomisk råderum til at tilbagebetale det fulde lån. Du kan ansøge om et lån trods rki med kautionist, men det er ikke sikkert at det giver en godkendelse. Din økonomiske sitation vil altid tages til individuelt vurdering.

Sidst men ikke mindst skal du også kunne dokumentere en regelmæssig indkomst disponeret på din konto, for at kunne ansøge om en kredit hos Ferratum.   

Lånebeløb

Som tidligere nævnt kan du ansøge om en kredit hos Ferratum på mellem 1.500 kroner og 50.000 kroner. Du kan vælge en tilbagebetalingsperiode på mellem 9 måneder og 199 måneder. Debitorrenten hos Ferratum ligger fast på 22,52%. Du betaler dog kun rente på dét beløb, som du har anvendt af kreditten. 

De samlede udgifter på en kredit varierer efter kreditbeløbet og tilbagebetalingsperioden. Hvis du for eksempel ønsker en kredit på 25.000 kroner, med en tilbagebetalingsperiode på 12 måneder, så kan du forvente en månedlig minimumsbetaling på 2.338 kroner. ÅOP på denne kredit vil være på 24,99%, med de samlede kreditomkostninger på 3.048 kroner. Det samlede tilbagebetalingsbeløb for denne kredit vil være på 28.048 kroner.   

Du kan selv undersøge dit ønskede kreditbeløb og den samlede pris på din kredit, ved at anvende låneberegneren på Ferratums hjemmeside. Her kan du få oplyst ÅOP, den månedlige minimumsbetaling, de samlede kreditomkostninger og det samlede tilbagebetalingsbeløb, inden du ansøger om din kredit. Dermed kan du nemmere vurdere, om det ønskede kredit passer ind i dit personlige budget. 

Ansøgningsproces

Hos Ferratum finder du en simpel og enkel måde at ansøge om et lån på. Du starter med at vælge det ønskede kreditbeløb, og angive dine oplysninger via den online ansøgningsformular. Når du har udfyldt alle relevante oplysninger, skal du bekræfte din identitet og underskrive din ansøgning med NemID. 

Herefter vil Ferratum vurdere din ansøgning og foretage en kreditvurdering af dig. Det er baseret på disse oplysninger, at Ferratum vurderer hvorvidt du kan blive godkendt til et lån eller ej.

Hvis du bliver godkendt til et lån, så kan du forvente pengene udbetalt på din konto indenfor 45 minutter efter godkendelse. Dette gør sig gældende, så længe din ansøgning om et lån afsendes og godkendes inden for Ferratums åbningstider. Disse er hverdage mellem klokken 9 og 17.  

Service og kvalitet

Det overordnede formål med Ferratum er at gøre hurtige lån nemme og tilgængelige for alle forbrugere. Derfor kan du ansøge om kredit nemt og simpelt og forvente en hurtig udbetaling. Du har rig mulighed for at kontakte Ferratum via online chat, mail eller via telefon. 

Du kan sende en mail med spørgsmål eller bekymringer når som helst i døgnet, og forvente hurtigt svar indenfor få dage. Derudover har du mulighed for at chatte med Ferratum enten via deres hjemmeside, Messenger eller Whatsapp. Her kan du stille spørgsmål og forvente svar på stedet.

Hvis du ønsker personlig hjælp, kan du ringe til Ferratum alle hverdage mellem klokken 9 og 17. Du kan ringe ind uanset om du allerede har ansøgt om et lån, eller hvis du går og overvejer at ansøge om et lån. En smilende medarbejder kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål og overvejelser. 

Med den hurtige ansøgningsproces kan du forvente en hurtig behandlingstid og hurtig udbetaling af din kredit. Ferratums hjemmeside er lavet enkel og simpel, så den er nem og navigere. Dette gør også blot ansøgningsprocessen endnu hurtigere, da brugervenligheden på hjemmesiden er i top. 

Opsummering

Hvis du leder efter en hurtig og simpel måde at optage et lån i form af kredit, så er Ferratum en god mulighed for dig. Med en simpel hjemmeside og en enkelt ansøgningsformular kan du hurtigt ansøge om kredit på mellem 1.500 kroner og 50.000 kroner. 

Ansøgningsprocessen til en kredit hos Ferratum er hurtig og simpel. Indsender du din ansøgning og bliver godkendt inden for Ferratums åbningstider, kan du forvente din kredit udbetalt på din konto indenfor 45 minutter fra godkendelse. 

Den kredit, som du får via Ferratum, er et disponibelt beløb, som vil være tilgængeligt på din konto kort tid efter du er blevet godkendt til et lån. Du betaler udelukkende renter på den del af beløbet, som du rent faktisk bruger. 

Med få lånevilkår er Ferratum en god mulighed for mange mennesker med forskellige situationer. Står du og mangler penge til disponering på din konto her og nu, så er en kredit hos Ferratum en hurtig og enkel mulighed for dig.