Modus Finans lån 2023 – Lån op til 150.000kr med Modus Lån

Modus finans lån
x

Igennem livet kan vi alle opleve at stå i en situation, hvor vi har behov for flere penge i hverdagen. Uanset om dette skyldes renoveringer, uforudsete regninger eller et større økonomisk råderum om måneden, så er et lån nogle gange den bedste måde at få styr på økonomien. 

Der findes mange muligheder for hurtige forbrugslån online, hvor du nemt kan udfylde en ansøgning og forvente en hurtig udbetaling af det fulde beløb. Ved forbrugslån skal du ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges til, så du får fri mulighed for at disponere dit lån selv.

I takt med en stigende efterspørgsel på online forbrugslån, er mængden af online låneudbydere også steget markant. Det kan derfor være overvældende at finde den rette online bank, når du vil låne penge. Du kan med fordel optage et lån hos Modus Finans, som tilbyder mindre og mellemstore forbrugslån. 

Kort intro om Modus Finans

Modus Finans er en online bank, som er en del af Leasy koncernen. Formålet med Modus Finans er at give forbrugere adgang til et nemt forbrugslån, hvor du frit kan anvende pengene til lige netop det som du ønsker. 

Siden 2016 har Modus Finans tilbudt små og mellemstore forbrugslån, hvor du har fleksibiliteten til selv at vælge løbetiden på dit lån. Udbetalingen af lånet sker hurtigt, så du kan forvente dit lån udbetalt få dage efter ansøgning. 

Fordi Modus Finans tilbyder forbrugslån, så skal du hverken stille sikkerhed for dit lån, eller redegøre for hvad lånet skal anvendes til. 

Modus Finans tilbyder en online låneberegner, så du nemt kan skabe et overblik over dit ønskede lån og dine forventede omkostninger i forbindelse med lånet.  

Produkter og ydelser

Hos Modus Finans kan du som privat forbruger optage et forbrugslån på mellem 10.000 og 150.000 kroner. Med et forbrugslån skal du ikke stille sikkerhed for dit lån, og du bestemmer selv hvad pengene skal bruges til. 

Selve ansøgningen og låneprocessen foregår online, og er en nem og enkel proces. Du kan forvente en hurtig udbetaling af det fulde lån inden for få dage efter du har ansøgt. 

Modus Finans stiller nogle lånevilkår som krav, for at du kan blive godkendt til et lån. Når du møder disse krav, så kan Modus Finans godkende dig til et lån, og du skal derfor ikke foretage dig mere end blot at opfylde kravene og udfylde ansøgningen. 

Modus Finans stiller også en låneberegner til rådighed, så du kan undersøge de specifikke lånevilkår for dit ønskede lånebeløb. Her kan du indstille låneberegneren til det ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid. 

Baseret på disse to kriterier vil du få oplyst din månedlige ydelse, debitorrenten for dit lån, ÅOP, det samlede beløb som skal tilbagebetales, samt de samlede kreditomkostninger for lånet. 

Ved at anvende denne låneberegner kan du nemmere skabe dig et overblik over omkostningerne for et lån. Dermed kan du planlægge dit månedlige budget og vurdere, hvorvidt du har økonomisk råderum til at afdrage dit lån. 

Fordele og ulemper ved Modus Finans

Når du vælger at optage et lån hos Modus Finans, så kommer dette lån med en lang række fordele og nogle ulemper. 

Først og fremmest er behandlingstiden hos Modus Finans en stor fordel. Du kan forvente hurtigt svar på din låneansøgning, og ansøger du inden for Modus Finans’ åbningstider, kan du nogle gange få svar inden for blot en time. 

Du kan også forvente en hurtig udbetaling af dit lån. Oftest går der ikke mere end en til to hverdage, før det fulde lånebeløb er til rådighed på din konto. 

Modus Finans giver dig også fleksibilitet i forhold til dit lån, da du selv vælger løbetiden for dit lån. Her kan du selv vælge mellem to til ti år, og dermed kan lånet og prisen på lånet blive justeret, alt efter dit økonomiske råderum. 

En ansøgning hos Modus finans er fuldstændig uforpligtende. Med andre ord kan du derfor sende din ansøgning afsted, og afhængigt af det endelige tilbud på lånet kan du vælge at godkende eller afvise lånet. 

Én af ulemperne ved et forbrugslån fra Modus Finans er den høje ÅOP, som hænger sammen med det høje oprettelsesgebyr, som følger med oprettelsen af et lån. Dermed er de samlede kreditomkostninger for et lån hos Modus Finans forholdsvist høje, sammenlignet med andre låneudbydere. 

En anden ulempe er det begrænsede beløb, som du kan låne hos Modus Finans. Med et maksimum lånebeløb på 150.000 kroner, kan nogen finde dette begrænsende, afhængigt af hvor stort et beløb du ønsker at låne. 

Lånevilkår

For at kunne blive godkendt til et forbrugslån hos Modus Finans, er der en række lånevilkår, som du skal kunne opfylde, for at sende din ansøgning afsted. 

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år for at kunne blive godkendt til et lån. Du skal også have dansk statsborgerskab og en dansk folkeregisteradresse for at kunne blive godkendt til et lån. Det kræves også, at du har NemID, som anvendes til at verificere din identitet og underskrive låneansøgningen. 

Det er også et krav, at du ikke er registreret i RKI, Debitor Registret eller Inkasso. Hvis du er registreret i én af disse, så anses du for ikke at kunne tilbagebetale et lån, og dermed kan du ikke godkendes til at optage et f.eks. et samlelån lån trods rki. Her anbefales det i stedet, at du tilbagebetaler al din gæld, før du ansøger om et nyt lån. 

Sidst men ikke mindst skal du kunne bevise, at du har en fast indkomst, for at kunne optage et forbrugslån. Dette indgår i den kreditvurdering, som Modus Finans foretager af dig, så din faste indkomst anses som en garanti for at du har økonomisk råderum til at afdrage dit lån. 

Lånebeløb

Som tidligere nævnt kan du ansøge om et forbrugslån hos Modus Finans på mellem 10.000 kroner og 150.000 kroner. Debitorrenten på et lån ligger fast på mellem 9,90% og 19,56%. Du kan selv vælge løbetiden på dit lån. Her kan du vælge fra 24 måneder og helt op til en 10 års tilbagebetalingsperiode. 

De samlede udgifter på et lån varierer efter lånebeløbet, debitorrenten og løbetiden for lånet. Hvis du for eksempel ønsker at låne 100.000 kroner med en løbetid på 8 år, så kan du forvente en månedlig ydelse på mellem 1.610 kroner og 1.864 kroner. 

Den månedlige ydelse vil variere efter debitorrenten, som i dette tilfælde vil være på mellem 9,90% og 12,36%. ÅOP for dette lån vil ligge på mellem 23,36% og 17,44%. Det samlede beløb, som du vil skulle tilbagebetale, vil være på mellem 154.452 kroner og 178.918 kroner. De samlede kreditomkostninger for dette lån vil være mellem 54.452 kroner og 78.918 kroner. 

Med Modus Finans’ låneberegner kan du selv undersøge dit ønskede lånebeløb og den samlede pris for dit lån. Fordi du kan få oplyst månedlig ydelse, debitorrente, ÅOP, samlede tilbagebetaling og de samlede kreditomkostninger, kan du nemmere lave en vurdering af lånet i forhold til din private økonomi.  

Ansøgningsproces

Modus Finans har gjort ansøgningsprocessen simpel, så du nemt kan ansøge om et forbrugslån online via deres hjemmeside. Når du går ind på deres hjemmeside, kan du anvende deres låneberegner til at danne dig et overblik over dit ønskede lån.

Her kan du indstille dit ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid for lånet. Når du har valgt det ønskede lån, skal du udfylde dine personlige oplysninger, og underskrive din ansøgning med NemID. 

Herefter vil din Modus Finans vurdere din ansøgning og foretage en kreditvurdering af dig. Det er baseret på disse oplysninger, at Modus Finans vurderer hvorvidt du kan blive godkendt til et lån eller ej.

Ansøger du inden for åbningstiderne, kan du forvente svar på din ansøgning inden for en time. Når først du er blevet godkendt, så kan du forvente det fulde beløb udbetalt på din konto indenfor en til to hverdage.  

Service og kvalitet

Det overordnede formål med Modus Finans er at tilbyde hurtige og nemme forbrugslån, som er tilgængelige for alle forbrugere. Derfor er ansøgningsprocessen gjort nem og hurtig, og udbetalingen af dit lån sker indenfor få dage. 

Du kan nemt komme i kontakt med Modus Finans via telefon, chat og mail. Åbningstiderne lyder på alle ugens dage mellem klokken 8 og 19. Du kan sende en mail med spørgsmål eller bekymringer når som helst i døgnet, og forvente svar indenfor få dage. 

Derudover kan du chatte med en medarbejder via Modus Finans’ hjemmeside, hvor du kan stille spørgsmål og få svar på stedet.

Ønsker du personlig hjælp, så kan du ringe til Modus Finans inden for deres åbningstider. Du kan ringe ind uanset om du allerede har ansøgt om et lån, eller hvis du går og overvejer at ansøge om et lån. 

Med en hurtig ansøgningsproces kan du forvente en hurtig behandlingstid og en hurtig udbetaling af dit lån. Derudover tilbyder Modus Finans en enkel og simpel hjemmeside, hvor du kan navigere gennem din låneansøgning, samt finde en informativ FAQ. 

Opsummering

Hvis du leder efter en hurtig og simpel løsning til et mindre eller mellemstort forbrugslån, så er Modus Finans den rette låneudbyder for dig. Du kan låne mellem 10.000 kroner og 150.000 kroner, og dermed er Modus Finans’ forbrugslån særligt egnede til alle, som ønsker mindre og hurtige lån. 

Ansøgningsprocessen er hurtig og simpel, så der går ikke lang tid fra du ansøger, til du får dine penge udbetalt. Der er få lånevilkår hos Modus Finans, og dermed er et forbrugslån et muligt lån for mange forskellige mennesker. 

Du kan anvende Modus Finans’ låneberegner på deres hjemmeside, til at skabe et overblik over dine omkostninger for et lån. Disse omkostninger varierer efter lånebeløbet og løbetiden for lånet. Dermed kan du nemmere vurdere dit lån, og om du har økonomisk råderum til at afdrage lånet. 

Fordi Modus Finans tilbyder forbrugslån, skal du ikke bekymre dig om at stille en sikkerhed for lånet, eller begrunde lånet til en bank. Pengene bliver overført til dig, og herefter kan du bruge dem, som du ønsker.